L'exposició “Identitats Emergents” inicia el divendres 23 d'octubre

El Centre Cívic de Port de Sagunt acollirà des del 23 d'octubre fins al 27 de novembre el projecte artístic “Identitats Emergents”Factoryart, Plataforma d'Art Independent, organitza, amb la col•laboració de l'Ajuntament de Sagunt, l'exposició “Identitats Emergents”, que els interessats podran visitar al Centre Cívic de Port de Sagunt, a partir d'aquest divendres dia 23 d'octubre fins al 27 de novembre.

El projecte “Identitats Emergents” està creat amb la voluntat de mostrar unes identitats artístiques personals que pretenen ser mostrades i analitzades, que s'obrin camí amb una àmplia pluralitat de discursos i tendències. Les seues obres, denotant llenguatges diferents, poden conviure juntes mostrant-se al públic sense interposicions d’unes sobre les altres. Així doncs, amb esta voluntat es dóna prioritat al pensament i a la lliure expressió dels artistes, segons ha explicat Miguel Ángel Punter, Comissari Artístic Independent.

Des de l'àmbit de la instal•lació, pintura, escultura i fotografia, les obres d'aquesta exposició mostren una invitació a explorar la inquietud dels seus creadors, creant una conjunció de propostes que incideixen en l'art com a generador de pensament.

Els artistes que exposaran les seues obres dins d'aquest projecte són Abraham Pinte, Isidoro Sáenz, Lorena García, Miguel Ángel Arrudi, Miguel Ángel Punter, Rafa López, Stübing i Violeta Esparza.