L'exposició Jill y su extraño caso lumínico de Marta Pérez Civera s'inaugura aquest 6 d'octubre en el Centre Cultural Mario Monreal

La mostra forma part de la programació trimestral de tardor que organitza la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt
Imagen 1
L'exposició Jill y su extraño caso lumínico de Marta Pérez Civera s'inaugura aquest dijous, 6 d'octubre, a les 19 hores, en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt. La mostra forma part de la programació trimestral de tardor que organitza la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt.
 
La fotògrafa Marta Pérez Civera, guardonada amb un esment d'honor en el premi ”Nou Talent Fnac de Fotografia 2011” i guanyadora del Premi Nacional de Fotografia València Crea 2010, exposa una mostra sobre un món governat per l'hemisferi dret del cervell, encarregat de les emocions i del sentit artístic. L'exposició aborda un discurs en què confronta al subjecte cap a una perspectiva del món guiada per la imaginació. 
 
Marta Pérez Civera va estudiar Disseny de Moda en l'Escola d'Arts i Oficis de València i més tard es va graduar en Fotografia Artística en la EASD. També ha sigut becada en el XI Seminari de Fotografia i Periodisme d'Albarrasí. Les seues obres s'han exposat en galeries de València i Barcelona.