L'exposició “Sons del món” de Pepe Beltrán es podrà veure a partir del dijous en el Mario Monreal

La mostra acull una variada mostra d'instruments representatius de la música tradicional que perviu al llarg del món
Imagen 1
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt, programa l'exposició “Sons del món” de Pepe Beltrán. La mostra s'inaugurarà demà, dijous 2 de juny, a partir de les 19 hores, en el Centre Cultural Mario Monreal. “Sons del món” acull una variada mostra d'instruments representatius de la música tradicional que perviu al llarg del món. Aquesta exposició pertany a la programació del Festival Internacional de Percussió “Percumón” que es desenvoluparà durant aquest cap de setmana en la ciutat.

Tal com s'informa en el tríptic de l'exposició l'objectiu d'aquesta és mostrar com la música és un llenguatge universal on és molt més el que ens uneix que el que ens separa. En el planeta hi ha infinitat de cultures i músiques diferents, sent el conjunt molt més ric del que podríem imaginar mirant els canals habituals d'informació cultural i musical.

Els instruments musicals que componen aquesta mostra pertanyen al Museu Ambulant de les Cultures.

La funció didàctica de “Sons del món” es complementa amb tallers de ritme i percussió, així com diferents enregistraments de músiques tradicionals executes en gran manera, amb els propis instruments exposats.