L'IES Jaume I ha sigut el guanyador de la XV edició dels Debats Àgora

La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt, que ha organitzat els debats, destaca el gran nivell de tots els participants
 
 
 Els guanyadors del debat de l'IES Jaume I
 
La final de la XV Edició dels debats àgora realitzada el passat 8 de maig en el Casal Jove, va concloure amb la victòria de l'IES Jaume I. La convocatòria enfrontava als centres Jaume I i María Moliner amb un controvertit tema com és la violència de gènere en adolescents. La deliberació del jurat va ser dura i intensa donant com resultat la victòria a l'IES Jaume I, que va superar en posada en escena a l'IES María Moliner. Tots dos equips participants gaudiran d'una jornada de "multiaventura" junts, fomentant així la relació entre els centres.
 

La regidora delegada de Joventut, Davinia Bono, ha explicat que “es tracta d'una excel·lent oportunitat perquè els joves del nostre municipi tracten temes d'importància per a ells, però també per a la societat en general. A més, poden aprendre a defensar i rebatre opinions i a expressar-se en públic correctament. Per aquest motiu els nivells de participació cada any siguen molt bons”. Bono ha afegit que tots els participants van mostrar un gran nivell, per açò va resultar molt difícil prendre la decisió de quin centre resultava guanyador, però el més important és que els alumnes i alumnes participants, cada any, milloren la seua capacitat de diàleg, d'argumentació i de defensa de les seues posicions. Per tant, podem dir que la present edició dels Debats Àgora ha aconseguit amb èxit els seus objectius i animem als centres educatius al fet que l'any següent tornen a participar”.