L’Intercanvi Coral 2017 tindrà lloc este divendres en el Teatre Begoña

Es tracta d’un acte en el qual participen l’Agrupació Coral Lira Saguntina i l’Agrupació Coral Unión Musical Porteña, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt


Un any més arriba l'esperat Intercanvi Coral. Serà el pròxim 22 de setembre, en el Teatre Begoña de Port de Sagunt, a partir de les 19.30 hores. Enguany, l'Intercanvi Coral serà protagonitzat per l'Agrupació Coral Lira Saguntina i l'Agrupació Coral Unión Musical Porteña.

Els diferents cors delectaran als assistents amb les seues il·lustres interpretacions musicals i un variat repertori. Per la seua banda, l'Agrupació Coral Lira Saguntina sorprendrà versionant cançons com Contigo en la distancia de César Portillo o A mi tierra de S. Quartet. D'altra banda, en la segona part de l'acte, l'Agrupació Coral Unión Musical Porteña interpretarà cançons conmemorables com Unchained Melody de Ghost o, Jacinto Chiclana de A. Piazzola.

Este Intercanvi Coral té lloc dins d'una campanya de concerts musicals que la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ofereix a les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana que estan federades. L'acte, que està organitzat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sagunt, té com a finalitat posar en contacte a les diferents Societats Musicals de la Comarca i de la Comunitat Valenciana.