L'IVAJ.GVA JOVE i el MBC Fest signen un conveni per a oferir a usuaris del Carnet Jove un descompte del 20% en la compra d'entrades

L'alcalde de Sagunt, Sergio Muniesa, i la delegada de Joventut, Davinia Bono, han assistit a l'acte de la signatura del conveni per part del director general de Joventut i de l'IVAJ.GVA JOVE i el responsable del MBC Fest
 
 
L'Institut Valencià de la Joventut.Generalitat Jove (IVAJ.GVA JOVE) i el MBC Fest han signat un compromís d'adhesió a la xarxa del Carnet Jove que té com a finalitat oferir als joves titulars del Carnet Jove un descompte del 20% en la compra de les entrades que donen accés al MBC Fest que tindrà lloc en Port de Sagunt els dies 3, 4 i 5 d'abril. 

L'alcalde de Sagunt, Sergio Muniesa, i la delegada de Joventut, Davinia Bono, han assistit a l'acte de la signatura del conveni per part del director general de Joventut i de l'IVAJ.GVA JOVE, Marcos Sanchis, i el responsable del MBC Fest, Juan Carlos Vidal, que ha tingut lloc en el Casal Jove de l'Ajuntament de Sagunt. També han estat presents els regidors José Luis Martí i Paco Villar, i el secretari general de l'IVAJ.GVA JOVE, Juan Carlos Caballero. 
 
En aquest sentit, Muniesa ha assenyalat: “Aquest conveni redunda en benefici de tots els joves que tenen el Carnet Jove. La finalitat és que puguen gaudir amb major facilitat d'aquest esdeveniment musical de gran importància en la nostra ciutat”. L'alcalde de l'Ajuntament de Sagunt ha agraït “a l'IVAJ.GVA JOVE i el MBC Fest el seu compromís amb els joves en posar en marxa aquesta iniciativa”. 

Per la seua banda, el director general de Joventut i de l'IVAJ.GVA JOVE, Marcos Sanchis, ha destacat: “Aquest festival serà un referent en la nostra comunitat. Dins de les possibilitats que brinda el Carnet Jove estem amb la ciutat i amb el festival en un projecte que beneficia als joves, al municipi i a tots”. Sanchis també ha volgut donar les gràcies al festival per haver confiat en el Carnet Jove i espera que siga la primera edició d'una llarga trajectòria de festivals. “Des de l'IVAJ. GVA JOVE donarem la màxima difusió al festival i comprarem entrades per a sortejar entre els joves que són titulars del Carnet Jove, que a la Comunitat Valenciana són 250.000, a València 150.000 i al Camp de Morvedre més de 4.000, o el que és el mateix, més d'un trenta per cent dels joves de la comarca”, ha conclòs. 

Segons s'arreplega en el conveni, l'IVAJ.GVA JOVE facilitarà la distribució de la informació i del material promocional del festival i es comprometrà a donar d'alta al MBC Fest en la base de dades del programa del Carnet Jove de l'IVAJ.GVA JOVE. Per a donar una correcta difusió a aquestes mesures ambdues entitats es comprometran a realitzar insercions publicitàries en les seues pàgines web i xarxes socials. 

Cal destacar que el director del Festival, Juan Carlos Vidal, ja va avançar fa aproximadament un mes que també ha signat el protocol “Activa ocupació” de l'Ajuntament de Sagunt, com a compromís social corporatiu de l'empresa per a contractar persones i empreses de la ciutat. Segons va explicar, el MBC FEST vol generar la major tornada econòmica al municipi amb accions que revertisquen directament en els seus habitants. Amb el festival es van a oferir molts llocs de treball que l'organització vol que siguen ocupats pel major nombre possible de veïns. 

El festival ja ha contractat diverses empreses locals com: el servei d'ambulàncies, empreses de maquinària industrial, el distribuïdor de beguda de Sagunt i l'empresa de vendes de tiquets que també és de la localitat. Pròximament, es crearà una borsa per a aturats del municipi i des de Formació i Ocupació de l'Ajuntament de Sagunt se cercaran els perfils determinats que requereix el festival, quasi quinze diferents, i la selecció es realitzarà entre l'Ajuntament de Sagunt i l'equip de recursos humans del festival. En total, calculen que es contractaran cent persones aproximadament de la localitat a més de les empreses locals.