L'obra de teatre “Buscando al Mago de Oz” de Arden Producciones se representarà aquest divendres

Aquesta producció forma part de la programació que organitza la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt

L'obra de teatre “Buscando al Mago de Oz” de Arden Producciones, sota la direcció de Chema Cardeña, es representarà aquest divendres, 29 abril, a les 20.30 hores, en la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt. Aquesta producció forma part de la programació que organitza la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt. 
 
Com a final de la celebració dels seus primers vint anys de vida, Arden presenta la seua nova producción que combina música i teatre. La història té lloc després que un tifó assole el sud d'EurOzpa. Quatre representants polítics dels països denominats “Pigs” acudeixen a “Ciutat Esmeralda”, la ciutat utòpica on EurOzpa té el seu espai ideal sota el nom “Units en la diversitat", per a obtenir ajuda del Mag d’Oz. Però no serà fàcil, en el seu viatge es trobaran amb perverses bruixotes-funcionàries, fades intolerants, veïns molests i tota una odissea de ciutats i parlaments que complicaran molt la seua missió.
 
L'elenc està format per: Rosa López, Iria Márquez, Jaime Vicedo, Juan Carlos Garés, Darío Torrent, José Doménech, Eva Lezcano i Chema Cardeña. A més, l'obra comptarà amb la participació del baixista David Campillos, el bateria José Montoro i el guitarrista Johnny B. Zero. 
 
La representació, en castellà i per a tots els públics, podrà veure's per un preu d'entrada de set euros.