L'obra de teatre “Diàlegs de dalt i de baix” podrà contemplar-se gratuïtament

L'Ajuntament de Sagunt posarà a la disposició dels veïns entrades sense cap tipus de cost
Imagen 1
El pròxim 12 de novembre, l'Ajuntament de Sagunt convidarà, a tot el que ho desitge, al teatre. El motiu pel qual ho realitzen és especial, ja que s'estrenarà l'obra de teatre “Diàlegs de dalt i de baix”, d'Orland Verdú i Oracles Teatre, els quals varen guanyar el premi “Pepe Alba 2011” dels Premis Literaris Ciutat de Sagunt.

 

La representació serà a les 19.30 hores, al saló d'actes del Centre Cultural Mario Monreal (c/ Roma, 9). Tot aquell que desitge assistir, podrà reservar la seua invitació al Gabinet de Promoció del Valencià de diferents maneres. En primer lloc, enviant un correu electrònic amb la petició a gpv@aytosagunto.es, en segon lloc a través del Facebook www.facebook.com/avivasagunt. D'altra banda, es pot realitzar la petició mitjançant el telèfon, cridant al número 96 265 58 58 (ext. 6256 i 6257). Finalment tot aquell que ho desitge podrà acudir presencialment al Gabinet de Promoció del Valencià (qui ho faça, rebrà un exemplar de l'obra de regal).

 

En la petició únicament s'haurà d'incloure el nom de la persona interessada així com també el nombre d'entrades que necessita.