L'obra “La Banda de los Jubileras” de NomeARSE podrà veure's aquest divendres en l'Albereda del Port de Sagunt

La representació s'emmarca dins de la programació del festival Sagunt a Escena Creix que organitza l'Ajuntament de Sagunt

 
La programació del festival Sagunt a Escena Creix que organitza l'Ajuntament de Sagunt continua aquest divendres, 4 de setembre, amb la representació de “La Banda de los Jubileras” de NomeARSE Group. L'obra podrà veure's de forma gratuïta en l'Albereda del Port de Sagunt a partir de les 23 hores. 
 
The NomeARSE Group conegut pels seus seguidors com NomeARSE és un grup de teatre local que porta ideant i representant muntatges teatrals còmics i musicals des de 1996. La seua creativitat li ha valgut gaudir del favor d'un públic addicte que li segueix i espera les seues estrenes amb la seguretat que es va a divertir.
 
El regidor de Cultura, José Manuel Tarazona, ha destacat: “Ara acostem els espectacles del festival Sagunt a Escena Creix al Port de Sagunt amb la finalitat que els veïns puguen gaudir de la programació. Així mateix, l'objectiu és que hi haja més participació i ambient en els carrers, la qual cosa redunda en un benefici per als comerços. També hem incorporat a grups locals que són coneguts i reeixits, a més de nous espais escènics com és el cas de l'Albereda”. 
 
Concretament, “La Banda de los Jubileras” es tracta d'un espectacle de chirigotas carnavaleras replet d'humor.