L'obra “Sónnica i Acteón” es representarà a Sagunt a Escena

Es tracta d'una producció de Passió per Sagunt, concretament, una adaptació lliure de “Sónica la cortesana” que s'emmarca dins dels actes cap a la candidatura de Sagunt com a Patrimoni de la Humanitat
 

“Sónnica i Acteón” es representarà a Sagunt a Escena 2016, l'obra produïda per Passió per Sagunt amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sagunt i CulturArts s'estrenarà el pròxim mes d'agost, al Teatre Romà. La representació teatral, és una adaptació lliure de “Sónica la cortesana” realitzada per Albert Forment, i està dirigida per la directora, actriu i dramaturga Amparo Vayà; i protagonitzada pels actors Paqui Rondán i Toni Llorens. Es tracta d'una gran producció teatral amb més de 50 actors i d'altres figurants que s'emmarca dins dels actes de Sagunt Capital Valenciana de la Romanització i és una aportació més, en aquest cas de Passió per Sagunt, perquè la nostra ciutat siga declarada Patrimoni de la Humanitat.
 
El 27 de febrer es va realitzar el primer assaig general al Teatre Romà de Sagunt de l'obra teatral “Sónnica i Acteón”. Una tragèdia grega, adaptació lliure de “Sónica la cortesana”, de Vicente Blasco Ibáñez, últim projecte teatral de l’associació cultural Passió per Sagunt. A l'assaig general va assistir l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, el director de Sagunt a Escena, Juan Vicente Luciano; el regidor delegat de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt, José Manuel Tarazona; a més de l'autor de l'adaptació teatral, Albert Forment.