L'Oficina Europa presenta un horari especial en novembre

Aquest servei ofereix al Casal Jove orientació i informació sobre programes de mobilitat europea, de voluntariat i de l'ERASMUS+
Imagen 1
L’Oficina Europa, servei que ofereix la delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt, és un espai que proporciona informació sobre el programa europeu ERASMUS+ i sobre diferents programes de voluntariat i mobilitat europea. Per a novembre, l'Oficina Europa presenta un horari especial. Durant aquest mes obrirà el dimecres 18, dijous 26 i dilluns 30 a les hores habituals, de 19h a 21h, en el Casal Jove del Port de Sagunt.

Aquesta oficina s'encarrega d'assessorar tant a associacions o col·lectius de joves com a joves particulars d'entre 18 i 30 anys sobre les diferents opcions que tenen a l'hora de triar programes de mobilitat per Europa. D'una banda, el programa ERASMUS+ ofereix intercanvis juvenils, Serveis de Voluntariat Europeu i mobilitat de professionals que treballen amb joves. D'altra banda, ofereix informació general sobre mobilitat europea respecte a viatges, oci i temps lliure.
 
Per a més informació es pot consultar la seua pàgina web http://www.saguntjove.es/oficinaeuropa/ i la seua pàgina de Facebook “Oficina Europa Erasmus + Sagunt”. També disposen de telèfon (96 268 3439) i adreça de correu electrònic (erasmusplus.sagunto@gmail.com).