L'Òrgan Gestor de Platges es reuneix per a posar a punt la temporada estival

A la reunió convocada pel regidor delegat de Platges han assistit, el departament de Platges, la Policia Local, la SAG, Protecció Civil, i el departament de Contractació
 
 
Ahir va tenir lloc la reunió amb l'Òrgan Gestor de Platges, convocada pel regidor delegat de platges, José Vicente Muñoz. El motiu de la reunió, a la qual han assistit tots els departaments que intervenen en la gestió de Platges, Policia Local, SAG, Protecció Civil, el departament de Contractació i el departament de Platges, ha sigut la planificació i revisió i certificació de la qualitat de les platges de la temporada 2016 de platges. 
 
El regidor delegat de Platges, José Vicente Muñoz, ha explicat que “hem tractat tots els temes de rellevància que concerneixen a les nostres platges, concretament, les condicions dels establiments expenedors de menjar i beguda, la posada a punt de la coordinació dels serveis de seguretat, i la neteja de platges, amb la finalitat de millorar tots els aspectes que tenim en les mateixes”. El delegat de Platges ha declarat que “l'objectiu és fer de la nostra ciutat una destinació turística de primer ordre, i que les platges del municipi siguen el complement perfecte al patrimoni històric, industrial i l'oferta cultural de la localitat”. José Vicente Muñoz ha expressat que “des de la delegació estem treballant perquè les nostres platges tornen a aconseguir les tres banderes blaves i seguisquen sent les platges més accessibles, com ja es va aconseguir l'any passat”. El regidor delegat de Platges també ha informat que “com a novetat enguany estem treballant per a oferir altres serveis com una ludoteca i accions per a millorar el punt accessible de la platja del Port de Sagunt”.
 
Des de la delegació de Platges de l'Ajuntament de Sagunt han informat que tal com ha succeït en els anys anteriors, les platges de Port de Sagunt, Almardà i Corinto estan passant les auditories i gestions necessàries per a tornar a obtenir les seues banderes blaves de qualitat i estan a l'espera de la decisió final que es coneixerà a la fi de maig o principis de juny. Pel que fa a les millores del punt accessible, s'està estudiant la possibilitat de posar una passarel·la de goma de posar i treure que facilite el treball als voluntaris, a l'hora d'acostar als usuaris d'aquest punt al mar. Des de platges també informen que una de les grans novetats d'enguany és que el servei de salvament i socorrisme torna a ser gestionat directament per l'Ajuntament de Sagunt i no a través d'adjudicació a empreses.