L'Orquestra i Cor Ad Libitum interpretarà el Rèquiem de Mozart el pròxim diumenge a l'Església del Bon Succés

Esta actuació es troba integrada al cicle de música sacra de Sagunt In Excelsis organitzat per la regidoria de Cultura junt a la Confraria de la Puríssima Sang de Sagunt
 El pròxim diumenge 9 d'abril a les 20 hores, l'Orquestra i Cor Ad Libitum interpretarà, sota la batuta de Francesc Gamón Olmo, el Rèquiem de Mozart a l'Església del Bon Succés (C/ Sant Francesc, 38). L'actuació s'emmarca dins del cicle de música sacra Sagunt In Excelsis organitzat per la regidoria de Cultura junt a la Confraria de la Puríssima Sang de Sagunt.

Ad Libitum és el cor de cambra de l'Escola Coral de Quart de Poblet., integrat per joves amb una sòlida formació musical i vocal. Als últims anys, s'ha posicionat com una de les agrupacions corals valencianes amb major projecció, com avalen els nombrosos guardons obtinguts a les competicions nacionals més importants. Ha interpretat un ampli repertori i col·labora freqüentment amb el Palau de les Arts Reina Sofia de València, on ha estat sota la batuta d'alguns dels més grans directors de l'actualitat, com Lorin Maazel o Ricardo Chailly.

Per la seua banda, el director saguntí Francesc Gamón Olmo (1986) és titulat superior en direcció d'orquestra, direcció de cor i piano pel Conservatori Superior de València, on va ser deixeble dels mestres Miguel Ángel Herranz, Manuel Galduf i Pilar Vañó; actualment aprofundeix en l'estudi de la música antiga a l’ESMuC de Barcelona. Amplia la seua formació en reconeguts centres, com l'Acadèmia Chigiana de Siena (Itàlia) i el Berklee College of Music. Ha col·laborat amb multitud d'agrupacions, oferint concerts per gran part de la geografia espanyola i també al Regne Unit, Alemanya, França, Itàlia i Andorra. El seu repertori, en constant creixement, inclou ja pàgines cèlebres de la literatura simfònico-coral, com són els Rèquiem de Mozart i Fauré, l’oratori El Mesíes, la Missa de la Coronació, el Glòria de Vivaldi i fragments d'òperes i sarsueles, a més d'altres obres de totes les èpoques.