L'Orquestra i el Cor de la Lira Saguntina inicien el XIII Cicle de Música Sacra Sagunt in Excelsis

Dissabte que ve 1 d'abril a les 20.00 hores oferiran un concert gratuït en l'auditori Joaquín Rodrigo amb la interpretació del Rèquiem de Fauré

 
L'Orquestra i el Cor de la Lira Saguntina inicien el XIII Cicle de Música Sacra Sagunt in Excelsis. La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt i la Majoralia 2017 de la Confraria de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist organitzen un interessant programa de concerts públics, gratuïts i amb aforament limitat.

 

La presentació del Sagunt in Excelsis se celebra demà dimecres 29 de març a les 19.30 hores, en l'Ermita de la Sang de Sagunt, a càrrec del director musical Francesc Gamón. Serà el dissabte 1 d'abril quan comence el concert inaugural encarregat a l'Orquestra i el Cor de la Lira Saguntina, que interpretarà el Rèquiem de Fauré, en l'Auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt a les 20.00 hores, dirigit per Pere Molina.
 


 

La segona sessió és a càrrec de l’Ensemble Gradualia amb Simón Andueza com a director, que interpretarà un concert sobre Missa Pro defunctis de Tomás Luis de Victoria, el dimarts 4 d'abril a les 20.00 hores en la Capella de la Residència Verge del Carme (carrer Emilio Llopis, 12 de Sagunt).
 
El 9 d'abril, Diumenge de Rams, tindrà lloc el tercer concert encarregat a l'Orquestra i el Cor Ad Libitum, que interpretaran el Rèquiem de Mozart amb Francesc Gamón com a director. Este tindrà lloc en l'Església de La Nostra Senyora del Bon Succés (carrer Sant Francesc, 38 de Sagunt) a les 20.00 hores.

 
 

El concert de clausura del Sagunt in Excelsis arribarà de la mà de Musica Reservata, que interpretarà Officium Defunctorum de Tomás Luis de Victoria, el dimarts 11 d'abril a les 20.00 hores en l'Església d'El Salvador (carrer València, 15 de Sagunt).
 

Un any més l'Ajuntament de Sagunt col·labora en l'organització d’estos concerts per continuar la tradició i per la curiositat que genera entre la ciutadania este tipus de música. A més, des del Consistori es bolquen amb la celebració d'una festa com la Setmana Santa, reconeguda com d'Interès Turístic Nacional.