La 7a Mostra Novembre Negre comença el dimarts 2 de novembre

El festival s'estén durant tot el mes i és de caràcter gratuït
 
La 7a Mostra Novembre Negre compta els dies per a la seua posada en marxa el dimarts, 2 de novembre, a les 19 hores, amb la inauguració de l'exposició “Falsificadors en el cinema”. A més el dissabte 5 s'obri al públic una altra exposició, “Més dura serà la caiguda: Cinema Negre i Boxa” que també tindrà una selecció de pel·lícules relacionades. Mentres, l'inici del cicle homenatge al gran secundari de Hollywood George Kennedy amb el film La llegenda del indomable i la selecció del millor cinema negre de l'any amb Cent Anys de Perdó. El diumenge 6 es projectarà també dins del cicle dedicat a la boxa Més dura serà la caiguda.
 
La Mostra arranca, a partir del 7 de novembre, amb els esdeveniments literaris que la caracteritzen amb especial esment al Premi Novembre Negre 2016 que és per al novel·lista Juan Madrid, gran representant del gènere negre en el nostre país, que ve per a protagonitzar la Black Meeting del dissabte 12 de novembre. Negre d’Autor amb José Vaccaro i un bon vi, el concert de Jeremy Enigk al costat de The New Raemon el dissabte 19, i l'adaptació de La Soga, l'obra mestra d'Alfred Hitchcock realitzada per la companyia Arden Produccions són altres dels punts forts del festival que s'estén durant tot el mes i és de caràcter gratuït. 
 
Fins al dilluns 31 d'octubre, a les 23.59 hores, segueix obert el termini d'inscripció en el certamen internacional de curtmetratges. Tots els detalls sobre la programació ja estan publicats en la web del festival: www.novembrenegre.es.