La 7a Mostra Novembre Negre ja té llista la seua programació per al pròxim mes

Molt de cinema, literatura, teatre, activitats per a xiquets i joves, gastronomia, música i exposicions en un festival per a tots i com sempre de caràcter gratuït
 El regidor de Joventut, Guillermo Sampedro, i Fran García, de l'associació cultural Philip & Sam
 
La 7a Mostra Novembre Negre ja té llista la seua programació per al pròxim mes i el regidor de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt, Guillermo Sampedro al costat de Fran García, de l'associació cultural Philip & Sam, organitzadors del festival, han llançat els primers continguts. Molt de cinema, literatura, teatre, activitats per a xiquets i joves, gastronomia, música i exposicions en un festival per a tots i com sempre de caràcter gratuït.

El delegat de Joventut, Guillermo Sampedro, ha destacat: “Novembre Negre és un festival que cada any va creixent i es va consolidant, i amb el qual volem acostar el gènere negre, tant literatura com a cinema, a més d'altres aspectes com a música i gastronomia, a la ciutadania. Cada any ampliem el festival i per a aquesta edició incorporem teatre i ràdio, amb una lectura dramatitzada i diverses obres com La Soga. A més, cal destacar el Festival de Curtmetratges que, enguany, incorpora un premi en la categoria local perquè els realitzadors locals i els alumnes i alumnes de l'Escola Municipal de Cinema tinguen l'oportunitat de potenciar la seua creativitat i difondre els seus treballs”.

Un dels estels del Novembre Negre 2016 serà sens dubte el novel•lista Juan Madrid, gran representant del gènere negre en el nostre país, que ve per a protagonitzar la Black Meeting del dissabte 12 de novembre. Eixe dia també se celebrarà un nou concurs de relat ràpid negre subjecte a unes premisses i uns dies abans, en Negre d’Autor, tindrem a José Vaccaro per a maridar vi valencià amb novel•la negra. Un altre dels plats forts del festival serà el dissabte 19 amb el concert de Jeremy Enigk –gran figura del grunge de Seattle- al costat de The New Raemon en una gira exclusiva i molt curta de concerts acústics per Espanya.

A més, hi haurà teatre per a adults, amb l'adaptació de la soga, l'obra mestra d'Alfred Hitchcock que ha realitzat la companyia Arden Producciones, i el repàs al millor cinema negre de l'any. Cal destacar que segueix obert el termini d'inscripció en el certamen internacional de curtmetratges fins a les 23.59 hores del pròxim 31 d'octubre. Tots els detalls sobre la programació es publicaran en la web del festival: www.novembrenegre.es.