La biblioteca municipal del Centre Cívic acollirà un taller d'animació lectora aquest divendres

L'activitat està destinada a xiquets i xiquetes de cinc a huit anys i porta per nom “Haz y envés”
Imagen 1Imagen 2
La biblioteca municipal del Centre Cívic Antic Sanatori del Port de Sagunt acollirà aquest divendres, 23 d'octubre, a les 18 hores, un taller d'animació lectora per a xiquets i xiquetes de cinc a huit anys que porta per nom “Haz y envés”. Es tracta d'una activitat organitzada per la delegació d'Arxiu i Biblioteques de l'Ajuntament de Sagunt. 
 
L'encarregat d'impartir el taller comptarà una infinitat d'històries molt divertides amb els seus llibres il·lustrats. Cal destacar que la propera setmana tindrà lloc una iniciativa similar en la biblioteca municipal Cronista Chabret de Sagunt.
 
Segons informen des de la delegació municipal, després del parèntesi estival comença la campanya d'animació lectora que es desenvolupa en les biblioteques municipals des de fa més de deu anys. A més, recorden que ja es pot consultar l'avanç de la programació prevista fins al mes de desembre en l'enllaç “Pròximament” de l'espai que tenen les biblioteques en la web de l'Ajuntament de Sagunt.
 
Els interessats en assistir han de reservar prèviament cridant o acudint a la biblioteca del Centre Cívic.

El TSJ-CV no admet el recurs de Lafarge i la sentència que donava la raó a l'Ajuntament sobre la restauració del perímetre de la pedrera Salt del Llop passa a ser definitivament ferma

26 de novembre 2021

La companyia va presentar sengles recursos de cassació davant el Suprem i la cort de justícia autonòmica que han sigut en tots dos casos no admesos. Ara hauria d'abonar 9,3 milions d'euros i el Consistori iniciarà els tràmits per a obrir un expedient d'execució subsidiària per a restaurar la zona