La campanya Nadal Compartit torna als mercats municipals

La delegació de Comerç i Mercats, l'àrea de Benestar i el departament d'Educació posen els llocs dels mercats municipals a la disposició d'organitzacions humanitàries i centres educatius locals


La regidora de Serveis Socials, Mónica Caparrós, i el regidor de Comerç i Mercats, Sergio Moreno, presentant el cartell de la campanya.

L'Ajuntament de Sagunt organitza un any més la campanya Nadal Compartit, mitjançant la qual posa a la disposició d'organitzacions humanitàries i centres educatius locals els llocs interiors vacants en els mercats municipals durant les dates nadalenques, concretament des del 14 de desembre de 2015 fins al 5 de gener del nou any.

 
L'objectiu d'aquesta campanya és oferir a aquestes entitats una oportunitat de comunicación i desenvolupament, de la qual també es beneficiaran la resta de llocs del mercat, ja que se cerca aprofitar el poder que tenen els mercats per a atraure a la ciutadania.
 
El regidor de Comerç, Sergio Moreno, ha declarat que “des de la regidoria de Comerç i Mercats considerem fonamental dur a terme projectes de forma conjunta amb altres delegacions de l'ajuntament, en aquest cas, amb l'àrea de Benestar Social i el departament d'Educació. A través d'esta iniciativa, les associacions i els centres escolars compten amb un espai diferent des del qual donar a conèixer el seu treball a les ciutadanes i ciutadans d'una forma més propera. Al mateix temps creem un lloc de trobada entre diferents col·lectius i un marc diferent a l'habitual en els mercats municipals, dinamitzant la seua activitat”.
 
Les organitzacions humanitàries i centres educatius locals que estiguen interessats a participar en aquesta campanya de “Nadal Compartit”, poden contactar amb les oficines AFIC de l'Ajuntament de Sagunt per a obtenir tota la informació necessària.