La campaya “Sagunt, l’Escenari de la teua Història” comptarà amb instagramers per a donar a conéixer el municipi

L’activitat consisteix en una visita guiada per Sagunto, així com la degustació de plats típics de la zona


La campanya de promoció turística “Sagunt, l'Escenari de la teua Història”, organitzada per l'ajuntament en col·laboració amb la Secretaria Autonòmica de Turisme, ha programat per a diumenge que ve, 3 de setembre, una trobada de instagramers o #instameet. L'activitat començarà a les 11 hores en l'Oficina de Turisme, situada en la plaça Cronista Chabret de Sagunt.

Així, instagramers vinguts de diversos punts d'Espanya tindran l'oportunitat de realitzar una visita guiada pel municipi, que inclourà una trobada amb Juan Vicente Martínez Luciano, director de Sagunt a Escena en el Teatre Romà de la ciutat, al que també es sumaran components de la companyia que aqueixa mateixa nit estrenaran en l'àmbit mundial l'òpera La Bretxa. La visita es completarà amb la degustació de diversos plats típics d'esta zona.

L'objectiu d'esta trobada és que aquests influencers puguen prendre fotografies del municipi i donar-ho a conéixer en les seues pròpies xarxes socials. Les comunitats de instagramers aglutinen usuaris d'esta xarxa social i organitzen activitats per compartir experiències de manera conjunta, com la del diumenge a Sagunt.