La Carrera Solidària a favor d'UNICEF tindrà lloc el pròxim 27 de novembre en el Port de Sagunt

La carrera porta per lema “Pels drets de la Infància” i està organitzada per les regidories de Joventut i Esports
Imagen 1

El pròxim diumenge 27 de novembre tindrà lloc, a les 11 hores, en el Port de Sagunt la Carrera Solidària a favor d'UNICEF “Pels drets de la Infància”. La carrera tindrà la seua eixida des del Casino de la Gerència i tindrà una versió familiar de 2.5 km i una altra de 5 km. Estarà organitzada per les regidories de Joventut i Esports, amb la col·laboració dels clubs d'atletisme local, Atletisme Sagunt, Club Camp de Morvedre i CAEM, així com també de l'empresa Cronometra i Carrefour, que ha inclòs en els tiquets de compra informació sobre la carrera per a incentivar als veïns i veïnes a la seua participació, i també publicitat del cartell al seu centre de la localitat.

Sagunt va ser recentment nomenada Ciutat Amiga de la Infància per UNICEF, segell que va ser lliurat el passat 15 de Novembre a Santander. Per la seua banda el 20 de novembre és el dia Universal de la Infància: L'Assemblea General de l'ONU va recomanar en 1954 destinar un dia a fomentar la fraternitat entre els xiquets i les xiquetes del món, i promoure el seu benestar amb activitats socials i culturals. És un dia de celebració pels avanços aconseguits, però sobretot és un dia per a cridar l'atenció sobre la situació dels xiquets més desfavorits, donar a conèixer els drets de la infància i conscienciar a les persones de la importància de treballar dia a dia pel seu benestar i desenvolupament, per açò els diners recaptats en la carrera seran donats a un dels projectes d'UNICEF destinat a ajudar a la població infantil a Siria.

Les previsions de participació són optimistes, ja que s'espera una gran afluència d'inscripcions, sobretot en la carrera familiar de 2.5km, ja que l'objectiu és doble: d'una banda que els xiquets participen i celebren el dia dels seus drets, i d'altra banda, donar els diners a UNICEF. A més a més de la carrera de 2.5 km i la 5 km, hi haurà activitats per a xiquets (inflables, tallers, circuit de bicis boges) d'11 hores a 14 hores, així com també un concert de música a les 12:30.

El regidor delegat de Joventut i Esports, Guillermo Sampedro, ha assenyalat que “dins de les activitats que estem desenvolupant des de Joventut per a fomentar els drets de la infància, també hem volgut incorporar l'esport, però des d'un punt de vista familiar i com a activitat saludable i no competitiva. A més a més, per a celebrar que hem sigut reconeguts amb el segell Ciutat Amiga de la Infància, la recaptació anirà íntegra a projectes d'UNICEF. Confiem que el dia de la carrera, els carrers del Port de Sagunt s'òmpliguen de famílies i de xiquets i xiquetes fent la carrera o participant en la resta d'activitats”.

 


 

 

Les inscripcions es poden realitzar a través de la web:

 

https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/carrera-solidaria-unicef-por-los-derechos-de-la-infancia