La Casa Municipal de Cultura acollirà aquest dissabte el Concert Didàctic de la Unió Musical Porteña

Aquest esdeveniment musical compta amb la col·laboració de la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt
Imagen 1
La Casa Municipal de Cultura de Port de Sagunt acollirà aquest dissabte, 18 d'abril, a les 19 hores, el Concert Didàctic de la Unió Musical Porteña (UMP), un esdeveniment musical que s'organitza amb la col·laboració de la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt, la regidora del qual és Maribel Sáez.
 
Segons afirmen des de la UMP, el concert sorprendrà a adults i xicotets per la seua posada en escena singular per a l'ocasió. La temàtica triada per a enguany està relacionada amb el món del circ, per això la diversió, com en cada edició, està assegurada. 
 
Les agrupacions que actuaran seran l'Orquestra de cambra, la Banda Juvenil i la Banda Simfònica. El repertori de la primera serà el següent: “Frozen” de Christophe Beck i “Super Mario Bros” de Koji Kondo, sota l'excel·lent direcció de Laura Amanda Agustí González. 
 
A continuació, la Banda Juvenil i Banda Simfònica de la UMP, els directors de la qual són Raúl Domenech Rubio i Jorge Vivas Baquero, respectivament, interpretaran “Happy” de Pharrel Williams, amb arranjaments de Michael Sweeney; “Barco Pirata” de David Postiguillo, actuació en la qual es presentaran els instruments de vent – fusta; i “Un dia en el circ” de James Curnow, composició en la qual es mostraran els instruments de metall – percussió. 
 
Com cada any, molts són els majors i xiquets que s'acosten a gaudir d'aquest concert, d'una banda, molt entretingut i divertit, i per una altra, didàctic, ja que el vertader objectiu de l'Escola de la UMP, mitjançant aquest tipus d'actes, és divulgar la seua passió per l'ensenyament de la música, iniciar als més xicotets en aquest art, així com conrear la il·lusió per aprendre i formar part d'un col·lectiu amb ganes de gaudir aprenent a tocar un instrument o interpretant obres en concerts.
 
Són moltes i variades les agrupacions integrades en la UMP, per això des de la societat musical conviden “a tots els veïns del municipi a aquest concert perquè no solament gaudisquen d'una vesprada agradable, sinó perquè coneguen les nostres agrupacions, els nostres professors i la magnífica labor que fan amb l'alumnat. En definitiva, és una oportunitat estupenda per a passar la vesprada del dissabte aprenent una mica més sobre la música i les seues immenses possibilitats”. Es recorda que l'entrada és gratuïta i l'aforament és limitat.