La Casa Municipal de Cultura acull el concert Metalls d’Estil de Spanish Brass i Pep Gimeno “Botifarra”

El concert Metalls d’Estil tindrà lloc demà, dia 11, a partir de les 20.30 hores

 
La programació de tardor de la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt ofereix demà, 11 d'octubre, un concert del quintet Spanish Brass i de Pep Gimeno “Botifarra”, a la Casa Municipal de Cultura (c/ Progrés). Aquest espectacle, sota el nom de Metalls d’Estil, està basat en algunes de les cançons que Pep Gimeno ha anat recopilant en la seua trajectòria artística, adaptades per Ramon Cardo a un context entre jazz i música de cambra. El concert, que començarà a les 20.30 hores, tindrà una durada de 75 minuts. El preu de l'entrada és de 7 €.
 
Spanish Brass és un dels quintets de metall més dinàmics i consolidats del panorama musical espanyol. Ha participat en alguns dels festivals més importants del món i en la gala dels premis Príncep d'Astúries (1995). Ha publicat vint treballs discogràfics i ha gravat la música de l'obra “La Fundación” de Buero Vallejo i la banda sonora de la pel·lícula “Descongélate”, de Félix Sabroso.
 
Pep Gimeno “Botifarra” és una de les veus més sol·licitades de la cançó d'arrel tradicional. Ha recopilat més de 50 cançons populars tradicionals directament de les persones majors, amb el que s'ha convertit en dipositari d'una part important de la cultura de transmissió oral en vies d'extinció.