La Colla Verda i Acció Ecologista-Agró organitzen una visita guiada per la Marjal dels Moros

L’activitat està programada per al dissabte 8 d’abril a les 10 hores


La Colla Verda, el projecte de voluntariat ambiental de l’Ajuntament de Sagunt, i Acció Ecologista-Agró visitaran la Marjal dels Moros, on està previst realitzar tres activitats. La primera de les quals, que tindrà lloc dissabte 8 d'abril a partir de les 10 hores, serà una visita guiada per este valuós aiguamoll litoral. El punt de trobada per a tots els assistents serà la Gola de l'Estany, situada al final del passeig marítim de Puçol.

L'objectiu d'estes jornades de natura i marjal, que compta amb la col·laboració del col·lectiu comarcal AE-Agró Horta Nord, és explicar els valors mediambientals d'esta zona humida; per exemple, la seua flora endèmica o la gran quantitat d'espècies d'aus que es poden trobar. A més, durant la visita guiada es mostraran alguns dels problemes que pateix la Marjals del Moros, amb la finalitat de decidir possibles actuacions posteriors en els voluntariats mediambientals que la Colla Verda convocarà els mesos de maig i juny.

Els interessats a conéixer temes com l'acumulació de residus en les séquies i en la platja de la Marjal, la presència d'espècies invasores de plantes, el trànsit de vehicles a motor, o qualsevol altre problema que puga afectar esta zona humida, podran participar enviant un correu a agromorvedre@gmail.com, o cridant al 960 236 617 en horari de matins.