La comèdia “Jo de major vull ser Fermín Jiménez” s'estrena avui a les 20,30 hores

Una divertida obra en llengua valenciana i apta per a tots els públics
La comèdia “Jo de major vull ser Fermín Jiménez” s'estrena esta vesprada a les 20,30 hores, en la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt, a càrrec de la companyia teatral “El Pont Flotant”.
 
‘Jo de major vull ser Fermín Jiménez’, una obra que forma part de la programació de tardor del departament de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt, és una oda als temps morts, a l'avorriment, a viure amb tranquil·litat i bon humor, a prendre's les coses amb filosofia i creativitat. És una oda a la vida, a gaudir d’ella, dels amics, de la família, de les aficions, de les coses que realment ens omplen. És un intent teatral d'emular a Fermín Jiménez, un personatge que sap viure molt millor que ells. 
L'obra parla de la necessitat de treballar en la societat actual, d'una imposició, generalment de tipus social, de dedicar més hores a treballar que a qualsevol altra activitat d'oci. 
 
Es tracta d'una obra en valencià i apta per a tots els públics, amb gran dosi d'originalitat, acostament i frescor, de la qual els veïns de Sagunt i voltants podran gaudir pagant una entrada de 6 euros. 
 
La Casa Municipal de Cultura es troba situada en el carrer Progrés núm. 9, El Port de Sagunt.