La Comissió d'Hisenda estudiarà reduir la taxa de fem entorn d'un 10%

Amb l'acord aconseguit amb el Consorci de Residus del Pla Zonal per a la gestió de la xarxa d'ecoparcs del municipi, l'Ajuntament de Sagunt estalviarà més de 735.000 € a les arques locals

Foto d'arxiu
 
El ple ordinari de l'Ajuntament de Sagunt celebrat ahir dia 28 de juliol, va acordar per unanimitat una proposta del Grup Municipal del Partit Popular per a la reducció de, aproximadament, un 10% en el cobrament de la taxa de fem previst per al pròxim 10 de setembre.
 
En el ple celebrat l'anterior 30 de juny, es va acordar la integració de l'ecoparc fixe de Sagunt en gestió consorciada amb el Consorci de Residus del Pla Zonal, en compliment del contracte signat entre la Societat Anònima de Gestió, encarregada de gestionar aquest servei, i Reciclats Palancia Belcaire S.L., concessionària del projecte de gestió de residus urbans del Consorci.
 
Gràcies a aquest acord, l'estalvi per a les arques de l'Ajuntament de Sagunt serà de 735.959 € corresponents a l'any 2015, més la part proporcional pertanyent a l'any 2014, amb el que, segons la moció presentada pel Partit Popular, farà necessari recalcular la taxa de fem a la baixa.
 
Per tant, el ple municipal ha acordat que s'agiliten els tràmits perquè, amb la major urgència possible, es present a un ple ordinari la proposta de reducció de la taxa que es cobrarà el pròxim 10 de setembre. Si aquest cas no poguera ser dut a terme dins del termini i en la forma escaient, s'acordarà el retard del pròxim rebut fins que la reducció siga efectiva.