La Companyia Hongaresa de Teatre celebra el seu 20 aniversari amb la representació de dues obres a Sagunt

A més de les dues obres, la companyia organitza una festa per a presentar un llibre i un vídeo homenatge a la seua trajectòria
Imagen 1Imagen 2
La Companyia Hongaresa de Teatre representarà les obres La Cantant calba al McDonalds i María la Jabalina a Sagunt amb motiu del seu 20 aniversari. En finalitzar la segona obra, la companyia celebrarà una festa, on es presentarà un llibre homenatge i un video recopilatori sobre la seua trajectòria.

Divendres que ve 18 de desembre a les 20:30h es representarà en el Centre Cultural Mario Monreal (C/Roma, núm.9) de Sagunt l'espectacle La Cantant calba al McDonalds. És una comèdia de Lluïsa Cunillé inspirada en la Cantant Calba de Ionesco, on els mítics personatges de l'obra més emblemàtica de l'absurd viatgen al nostre temps. En l'obra
dos tristos adúlters, el Sr. Martin i la Sra. Smith, s'ha citat en un McDonald's de Londres qualsevol. A la representació participen com a actors Lola López, Pep Ricart, Mafalda Bellido i Marcos Sproston. El preu és de 9 euros i es representarà en valencià.

D'altra banda, el dissabte 19 de desembre a les 20:30h a la Casa Municipal de Cultura (C/Progrés, núm.9) del Port de Sagunt, es representarà l'obra María la Jabalina, l'espectacle emblemàtic de la companyia. Amb la història d'aquesta ciutadana portenya afusellada durant el franquisme, Lola López ha viatjat a Buenos Aires, Còrdova, Tucumán, Jujui, Madrid, Sevilla i Astúries. Encara que l'espectacle es va estrenar fa set anys al Port de Sagunt, l'obra s'ha anat enriquint amb més dades, informacions, imatges fotogràfiques i audiovisuals que s'han incorporat a la representació. L'entrada és de 7 euros i l'espectacle és en castellà.

Després d'aquesta última representació la companyia celebra la “Festa Hongaresa”, una xicoteta celebració en la qual es presentarà el llibre “20 anys d’Hongaresa Teatre” i que compta amb una actuació musical, un vídeo recopilatori de la trajectòria de la Companyia Hongaresa de Teatre i un brindis.