La convocatòria de subvencions en matèria de l'Esport en Edat Escolar estarà oberta a partir de demà

El termini de sol·licituds estarà obert fins al 22 de març a través de la Seu Electrònica de la pàgina web municipal

La convocatòria de subvencions en matèria de l'Esport en Edat Escolar per al curs 2023/2024, que té per objectiu finançar projectes relatius al foment de l'esport en edat escolar i la participació en jocs esportius, s'obri demà. El Butlletí Oficial de la Província de València (BOPV) ha publicat hui l'extracte de la convocatòria.

El total de crèdit pressupostari destinat a esta convocatòria és de 270.000 euros. Així mateix, el termini de presentació de sol·licituds és de 30 dies hàbils, des del 9 de febrer fins al 22 de març, tots dos inclosos. En este sentit, el regidor d'Activitat Física, Salut i Esport, Javier Timón, ha indicat que, respecte a la quantia de convocatòria de l'any anterior, «enguany s'ha vist incrementada en 10.000 euros».

Poden optar a estes subvencions i adquirir per tant la condició de beneficiari els centres d'ensenyament sostinguts amb fons públics, AMPEs i entitats esportives legalment constituïdes conforme a la Llei 2/2011 de l'Esport i Activitat Física de la Comunitat Valenciana.

Les Bases reguladores són les publicades en el BOPV número 31 de data 16/02/2016 i en la Seu Electrònica, es poden consultar en la secció de subvencions de l'ajuntament: https://sede.sagunto.es/es-es/paginas/subvenciones.aspx.

L'extracte de la convocatòria i l'Acord de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sagunt d'aprovació de la mateixa es pot consultar en el BOPV nº27 de data 08/02/2023 i en el següent enllaç: https://aytosagunto.es/sede/es/subvenciones-becas-y-premios/, així com en el Tauler d'anuncis de la web municipal.

«Una altra de les novetats és que enguany hem aconseguit traure la convocatòria amb més antelació que el passat curs, amb la clara intenció de poder oferir els diferents mòduls abans que finalitze el present curs escolar i així facilitar la tasca a les famílies» ha destacat Timón. «Continuem avant amb el nostre compromís de suport a l'esport de base amb un dels principals programes municipals».