La delegació d'Arxiu i Biblioteques de l'Ajuntament de Sagunt organitza hui divendres un taller d'animació lectora per a xicotets de 4 a 7 anys

Aquesta iniciativa tindrà lloc en la biblioteca del Centre Cívic Antic Sanatori del Port de Sagunt
Imagen 1
 
La delegació d'Arxiu i Biblioteques de l'Ajuntament de Sagunt de l'Ajuntament de Sagunt, la regidora del qual és Maribel Sáez, ha preparat per hui, divendres, 20 de febrer, a partir de les 18 hores, un taller d'animació lectora per a xiquets i xiquetes de quatre a set anys sota el títol “Contes diversos en un món divers”. Aquesta iniciativa tindrà lloc en la biblioteca del Centre Cívic Antic Sanatori de Port de Sagunt.
 
 

Centro Cívic Antic Sanatori
  
L'encarregada d'impartir el taller serà Almudena Francés, que seleccionarà contes per als més xicotets que expliquen la riquesa de la diversitat del món i animen a la lectura. La finalitat d'aquest tipus d'iniciatives és fomentar l'hàbit de llegir llibres des de les edats més primerenques. Cal destacar que el proper divendres també es realitzarà un altre taller, aquesta vegada en la biblioteca de la plaça Cronista Chabret de Sagunt, dirigit a xiquets i xiquetes de quatre a set anys.
 
Aquells que desitgen acudir al taller hauran de fer una reserva prèvia en la biblioteca.