La delegació d'Arxiu i Biblioteques programa una nova sessió del taller d'animació lectora per als més xicotets

El taller destinat a xiquets d'entre 5 i 8 anys, tindrà lloc el divendres 23 de gener en la biblioteca Cronista Chabret de 17:30 a 19:00 hores
Imagen 1Imagen 2
La delegació d'Arxiu i Biblioteques de l'Ajuntament de Sagunt programa una vegada més el taller d'animació lectora per a xiquets d'entre 5 i 8 anys. Aquesta iniciativa lúdica i formativa que porta per títol “Contes diversos en un món divers” tindrà lloc el divendres 23 de gener en la biblioteca Cronista Chabret de 17:30 hores a 19:00 hores. 

La delegada d'Arxiu i Biblioteques, Maribel Sáez, ha animat als pares a inscriure als fills en aquesta activitat: “Gaudiran d'una vesprada formativa i divertida, de la mà d'una gran professional que els introduirà en el meravellós món dels llibres”

L'objectiu del taller és fomentar la lectura des d'edats tan primerenques com els 5,6,7 i 8 anys. L'encarregada d'impartir el taller és Almudena Francés, que compta amb una àmplia experiència, de més de deu anys, en l'animació lectora en biblioteques i col·legis. A més ha desenvolupat altres activitats com impartir cursos a mestres que volen saber com explicar contes i com a promotora en el “Festival de la paraula”. 

Per a poder participar en aquest taller, és necessari fer una reserva prèvia en la biblioteca Cronista Chabret de Sagunt.