La Delegació d'Esports destina més de 85.000 euros a millores i reparacions en camps de futbol

L'Ajuntament de Sagunt ha actuat en els camps Fornás, Nou Camp de Morvedre, Biensa, Xulla i Mare Nostrum
  
La Delegació d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt està ultimant una sèrie d'obres, que ha escomés en els últims mesos, en camps de futbol del municipi per a millorar les seues condicions d'ús i realitzar reparacions necessàries. En total la delegació ha invertit més de 85.000 euros en aquestes obres que han executat en els estadis Fornás (Acero), Nou Camp de Morvedre (Atlètic Saguntí), Camp al costat de Ferrodisa (Biensa), Camp de Futbol Xulla i Camp de Futbol Sant Francisco de Borja (Mare Nostrum), segons la informació facilitada pel regidor delegat d'Esports, Guillermo Sampedro, que també ha indicat que el camp de Biensa està pendent de l'obra principal, és a dir, dotar al camp d'un terreny de joc de futbol 11 amb gespa artificial.
 
Sampedro ha explicat que: “En aquests últims mesos, el compromís de l'equip de govern amb els clubs ha sigut intervenir en tots els camps de futbol per a millorar les instal·lacions i fer-les més dignes, tenint en compte que centenars de xiquets i xiquetes els utilitzen cada dia. Hem destinat recursos municipals per a reparar i millorar, principalment, els estadis del Fornás i del Nou Camp de Morvedre, en aquest últim cas, negociant amb la Federació Valenciana de Futbol perquè es comprometa a finançar part de les obres. També en Xulla, on per fi s'ha instal·lat graderia perquè els espectadors puguen gaudir dels partits en condicions, a més d'una sèrie d'obres en el camp del Mare Nostrum o en els vestuaris del camp del Biensa que es completaran amb el projecte per a instal·lar un camp de futbol-11 de gespa artificial les obres del qual començaran l'any que ve”.
 
Les actuacions han sigut diverses, segons les necessitats de cada camp, però en línies generals han consistit en col·locació de graderies, reparacions en vestuaris, instal·lacions elèctriques, portes, baranes, sistemes de reg i closos.