La delegació d’Esports ha realitzat un tractament i el manteniment del parquet en el pavelló René Marigil

La intervenció ha requerit una inversió de més de 44.000 euros per a protegir el parquet i impedir que torne a ser afectat pels tèrmits
 
 
La delegació d’Esports de l’Ajuntament de Sagunt ha realitzat un tractament contra els tèrmits i ha aprofitat per a realitzar el manteniment del parquet en el pavelló poliesportiu René Marigil. Esta actuació ha requerit realitzar un escatat o apunyalament de la superfície total del parquet per a poder aplicar d’una manera efectiva el producte contra els tèrmits que havien invadit part del mateix. Transcorregudes 48 hores s’ha envernissat i s’han pintat totes les línies i àrees de la pista per als distints esports que es practiquen en el pavelló.
 
L’alcalde, Sergio Muniesa; la delegada d’Esports, Tania Ortiz; i la delegada de Patrimoni i Contractació, Laura Casans, han visitat el pavelló per a comprovar els treballs realitzats en els que la delegació d’Esports ha invertit més de 44.000 euros, ja que a més dels treballs mencionats s’ha realitzat un tractament en tot el perímetre exterior del pavelló. Este últim ha consistit a fer forats cada 30 cm. amb una profunditat de 60 cm. per a introduir el producte i expandir-lo en el subsòl per a impedir que els tèrmits entren novament.
 
Muniesa ha explicat que: “davant de la necessitat de realitzar este tractament hem aprofitat per a realitzar el manteniment del parquet ja que pel seu ús i el temps transcorregut era convenient. D’esta manera optimitzem els recursos de la delegació d’Esports, alhora que hem pres les mesures oportunes per a evitar que es danyara irreversiblement el parquet i que quedara fora de servici”.