La delegació d'Esports organitza diverses activitats aquàtiques en les piscines municipals per a enguany

Les activitats estan agrupades per edats i disciplines com: natació per a bebès, menors, adults, aquafitness, aquagym, embarassades, aquasalus, natació adaptada per a persones amb discapacitat, el programa “en forma” i per a la tercera edat
Imagen 1Imagen 2
La delegació d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt ha organitzat per a enguany diverses activitats aquàtiques en les piscines municipals d’Almudàfer, la Casa de la Joventut i el Poliesportiu.
 
El delegat d'Esports, Guillermo Sampedro, ha destacat: “Per a aquesta temporada anem a intentar eliminar les llistes d'espera i que tothom tinga accés, tant als cursos com al bany lliure, compatibilitzant l'ús de les piscines amb els diferents clubs. A més, hem augmentat el nombre de cursos i de modalitats, com la iniciació al waterpolo i al salvament marítim, que era una demanda que ara es compleix, així com els cursos per a persones amb discapacitats”.
 
Concretament, les activitats estan agrupades per edats i disciplines, com és el cas de: natació per a bebès, menors, adults, aquafitness, aquagym, embarassades, aquasalus, natació adaptada per a persones amb discapacitat, el programa “en forma” i per a la tercera edat. 
 
Cal destacar que els cursos de natació són trimestrals: d'octubre a desembre, de gener a març i d'abril a juny. Per a accedir als cursos de natació es realitzarà una prova de nivell en qualsevol de les tres piscines municipals, en horari de bany lliure, excepte els menors de cinc anys, per als quals s'haurà d'emplenar una fitxa de dades personals en les oficines de les piscines municipals. Els bebès han de tenir complits els sis mesos. 
 
Una vegada formalitzada la pertinent prova de nivell, des del departament municipal es posaran en contacte en els últims deu dies abans del començament del curs trimestral, excepte en els cursos de nivells alts en els quals es considere que es poden incorporar una vegada iniciat el curs. 
 
Una vegada incorporats al curs de natació, si es desitja continuar el següent trimestre, es renovarà la primera quinzena dels mesos de setembre, desembre i març, en horari d'oficina exposat en les piscines municipals. 
 
L'horari estarà vigent d'octubre de 2016 a juny de 2017. Els horaris de les activitats es modificaran en període vacacional escolar. La regidoria d'Esports es reserva el dret de realitzar canvis en la programació i horaris. 
 
Com cada any s'ha habilitat un horari de bany lliure, de dilluns a divendres i, en algunes piscines, els dissabtes o diumenges. Altres festius romandran tancades. 
 
Els interessats poden consultar la informació detallada en la pàgina web de l'Ajuntament de Sagunt i en els telèfons 96 268 03 38 (Piscina Almudàfer), 96 265 58 64 (Piscina de la Casa de la Joventut) i 96 265 58 79 (Piscina del Poliesportiu).
 
Per a millorar els serveis d'activitats aquàtiques els interessats poden cridar al telèfon 607 297 476, en horari de 8 a 13 hores, o enviar un correu a coordinadors.aigua@aytosagunto.es.