La delegació de Comerç concedeix els premis de el “XXI Concurs d’Aparadorisme”

Presto Music ha aconseguit el primer premi al millor aparador; i Amparo Lorente Gómez (post nº24) ha aconseguit el primer premi al lloc millor decorat dels mercats municipals
 
Un any més s'ha celebrat el tradicional “Concurs d’aparadorisme” en el nostre municipi, sent enguany la XXI edició del mateix organitzat per la delegació. És important destacar el gran nombre d'establiments comercials de la localitat que han participat, enguany han sigut 32 els establiments comercials que, com cada any, han sorprès amb els seus dissenys innovadors, plens d’imaginació, i colorit en els seus aparadors. El premi al millor aparador, on s'ha valorat, a més de l'originalitat, la composició del mateix; ho ha aconseguit Presto Music (c/ Horts, 13), mentre que Amparo Lorente Gómez (post nº 24 del mercat de Port de Sagunt) ha aconseguit el primer premi al millor decorat dels mercats municipals. El segon premi ha recaigut en Manos de Azúcar (c/ Quart, 3) i, finalment, el tercer premi ha sigut para Bodegas Ferri S.L (c/ Luis Cendoya, 52).
 

De la mateixa manera, i com a complement als premis abans esmentats, la Delegació de Comerç de l'Ajuntament de Sagunt vol realitzar diverses mencions especials a altres quatre establiments pel treball realitzat en l'elaboració dels seus aparadors. D'una banda, s'ha concedit un esment especial “Per la innovació de la idea de l'aparador” a la Llibreria de Paula (Av. Nou d'octubre, 79). “Per la composició del conjunt de l'aparador” s'ha concedit un esment especial a la Llibreria Arco (c/Cid, 5). “Per l'originalitat dels materials emprats” ha recaigut un altre esment especial en la Pastisseria Cuenca situat (c/Camí Real, 14). Finalment, el quart esment especial “Per la innovació en la decoració de l'establiment” ha sigut para Tutto Tempo (Av. Nou d'octubre, 27)

El regidor delegat de Comerç, Sergio Moreno, ha donat l'enhorabona als guanyadors i ha agraït l'esforç de tots els participants: “Des de la delegació de Comerç i Mercats volem reconèixer el gran esforç i treball del comerç tradicional, que presta la seua contribució a l'animació nadalenca dels carrers del nostre municipi, promovent, així mateix, un concepte d'oci i compra: Una ciutat per a passejar. La decisió del jurat en la designació dels premiats es fa cada any més difícil donada la gran qualitat dels aparadors que es presenta, qüestió que ha de ser lloada públicament”. Moreno ha volgut recalcar que “el principal objectiu d'aquesta activitat és potenciar, a través del comerç tradicional l'animació de la ciutat i potenciar d'aquesta forma les compres nadalenques”. 

Tots els premis seran atorgats en un acte públic que la delegació de Comerç i Mercats organitzarà durant l'any 2016, havent-se de reinvertir els mateixos, en els comerços participants en el concurs.

Una vegada més la gran novetat del concurs d'enguany ha residit que una part del jurat ha estat format per la decisió adoptada pels habitants del nostre municipi mitjançant el Facebook, a més de la resta de membres que ho conformen (Tècnic de Comerç del Ajuntament de Sagunt, presidents de les associacions de comerciants del municipi, i dos estudiants del cicle superior de gestió comercial i Màrqueting de l'IES Jorge Juan) els quals efectuen les seues votacions condicionades a les indicacions establides en les bases.


Enguany el “Concurs d’aparadorisme” també comptarà amb la “III Ruta d'aparadors nadalencs Engega't i guanya el teu premi”, la qual es va introduir fa dos anys amb l'objectiu d'impulsar el concurs i incentivar la visita dels ciutadans als establiments participants. Per a concursar, els establiments adherits repartiran un màxim de 100 bitllets entre els seus clients, que es convertiran en una particular credencial que haurà de ser segellada per, almenys, cinc comerços participants en el concurs de aparadorisme. Una vegada emplenat, el bitllet haurà de ser introduït en qualsevol de les urnes que es distribuiran per aquests comerços. Se sortejarà una tablet digital entre tots els inscrits; un sorteig que serà realitzat el 14 de gener, a partir de les 11 hores, en el saló de plens de l'Ajuntament de Sagunt, encara que el premi es lliurarà el dia 18 de gener, a partir de les 13 hores, en el saló de plens del consistori.