La delegació de Comerç de l'Ajuntament organitza la XVI Gala del Comerç

En l'acte es lliuraran els Premis al Comerç 2016 i els premis del concurs d’aparadorisme 2015
 
 
 
El dia 12 de novembre a les 19 h tindrà lloc en l'Auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt la XVI Gala del Comerç, organitzada per la delegació de Comerç de l'Ajuntament de Sagunt. En ella els establiments comercials de la nostra ciutat podran mostrar per vuitè any consecutiu a clients i ciutadans les noves tendències de moda de cara a la temporada tardor-hivern.
 
Enguany són 31 els comerços que participaran en l'esdeveniment: Arreglos y Transformaciones Lyly, Ana Estada, Beatriz Soriano, Can´s Animals, Academia de Baile Leo Molina, Magdalena Fuertes, Flores Sayas, Floristería Vicente Vidal, Iluminación Irene, Inma Creative Peluqueros, , La vida interior, Le Petit & Co, Club de Gimnasia Rítmica Sagunto, Danzas Urbanas, Escuela Infantil Camarena, Lola Torrente, Magic Fitness, Moda Dona y Xiuets, OVS Kids, Peluquería Carmen Vidal, Peluquería Mampi, Peluquería y Estética Alegría, Promessa Novias, Tapiceria Alberto Graullera, Terminal, Trébol Garden, Un Paseo por la Nubes, Zapatería Con Zapatos Nuevos, Zapateria Syluk y Taller Euromaster.
 
Les i els models que lluiran els seus vestits són clients de les tendes participants, que han volgut desfilar en esta passarel·la les novetats de les col·leccions d'aquests comerços. La finalitat és que tot el públic assistent a l'acte puga valorar la moda que ofereixen els comerços de la nostra ciutat i crear una fórmula per a connectar amb el públic, tendint una mà al mateix per a fidelizar clients.
 
El regidor de Mercats i Comerç, Sergio Moreno, ha assegurat que des de la delegació són “conscients que els premis que s'atorguen poden ser un gran al·licient per a la participació, però ens consta que este no és el factor determinant que impulsa als comerços a participar en el concurs i col·laborar amb tots nosaltres en la creació d'un Sagunt més acollidor i atractiu. Esperem que tots seguisquen concursant durant molts anys més i així mantenir esta bonica tradició”.
 
Quant al lliurament dels Premis al Comerç 2016, amb els quals es reconeix la labor dels comerciants que més han contribuït al comerç en la nostra ciutat, els establiments guardonats són els següents:
 
- Premi a la Tradició: "Relojería Cronos", situat en C/ Cami Real, Nº 17 de Sagunt
 
- Premi a l'Especialització: “Enclave”, situat en C/ Cami Real, Nº 17 de Sagunt
 
- Premi a la Innovació: “Óptica Moret”, comerç situat en C/ Cami Real, Nº 55 de Sagunt
 
- Premi al Comerç amb Sabor: “Horno la Melica”, comerç situat en C/ Castillo, Nº 1 de Sagunt
 
- Premi al Comerç de Qualitat: “Carns i Embotits Gomis”, comerç situat en l’establiment Nº 28 del Mercat Municipal de Sagunt
 
- Premi al Comerç de Tota la Vida: “Calzados Biosca”, comerç situat en C/ Concepción Arenal, Nº 7 de Port de Sagunt
 
- Premi a l'Especialització: “Enclave”, comerç situat en C/ Segorbe Nº 24 de Port de Sagunt
 
- Premi al Comerç de Proximitat: “Hermanos Arellanos”, situat en C/ San Pedro Nº 112 de Port de Sagunt
 
Finalment, s'atorgaran els premis de l'últim concurs d’aparadorisme, concedits als següents comerços:
 
- Tercer Premi: “Bodegas Ferri S.L.”, situat en la C/ Luis Cendoya, Nº 52 de Port de Sagunt
 
- Segon Premi: “Manos de Azúcar”, situat en C/ Quart, Nº 3 de Sagunt
 
- Primer Premi: “Presto Music”, situat en la C/ Horts, Nº 13 de Sagunt
 
- Primer Lloc Comprat Municipal: “Amparo Llorente” situat en l’establiment Nº 24 del Mercat Municipal de Port de Sagunt
 
Sergio Moreno ha assegurat que “este tipus d’accions són molt importants, tant per a l'esdevenir comercial de cada establiment com per al municipi de Sagunt en el seu conjunt, que és el gran beneficiat d’esta actuació, perquè els carrers s'omplen d'il·luminació, d'animació, d'alegria i d'optimisme”.