La delegació de Comerç lliura la recaptació de la pista de patinatge a ONGS de la ciutat

El delegat de Comerç, Sergio Moreno, ha lliurat en diners dels dies que no va haver mercat de nadal però si pista de patinatge
 
 
La delegació de Comerç i Mercats ha donat la recaptació obtinguda de la venda de tiquets de la pista de patinatge de gel artificial, que es va instal·lar tant a Sagunt com en Port de Sagunt, a diferents ONGS de la ciutat que van participar en els mercats nadalencs que organitza aquesta delegació. Concretament s'han dividit els ingressos entre l'Associació Contra el Càncer, Colonias Felinas, AVOCAM, Todos con Diego, DISCAMP, Perros guia, SOS Animales i Betesda.

El
regidor delegat de Comerç i Mercats, Sergio Moreno, ha agraït “a les associacions amb finalitats socials per haver participat en aquestes dates assenyalades i patir les condicions climatològiques adverses d'alguns dies i amb aquest acte volem mostrar la col·laboració de l'Ajuntament mitjançant la donació de l'import recaptat per l'empresa que gestionava la pista a les associacions que han participat”. Moreno ha afegit que “Amb aquesta nova iniciativa, que ha sigut acollida amb gran èxit entre el públic i diferents ONG´S locals i comerços, duta a terme des de la Regidoria de Comerç, s'ha aconseguit que les passades festes nadalenques hagen sigut més atractives i amb major activitat en el nostre municipi, atès que la pista de patinatge ha comptat amb més de deu mil assistents entre els dos nuclis.”

La pista va ser instal·lada amb la finalitat de promocionar el comerç local. La campanya, va ser rebuda amb èxit ja que es van inscriure al voltant d'uns 400 establiments comercials del municipi, entre els quals es van repartir un total de 25.000 tiquets. També es van atorgar un percentatge de tiquets a les ONGS que van participar en els mercats nadalencs, i als serveis socials del consistori.