La delegació de Cultura de l’Ajuntament de Sagunt ha programat un concert de l’Orquestra de la Lira Saguntina aquest dissabte

L’actuació tindrà lloc a partir de les 20 hores en l’Auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt
Imagen 1
 
La delegació de Cultura de l’Ajuntament de Sagunt ha programat un concert de l'orquestra de la Lira Saguntina aquest dissabte, dia 30 de maig, a les 20h, a l'Auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt.
 
La delegada de Cultura, Maribel Sáez, ha convidat “als veïns a disfrutar del talent dels músics que formen part de l'orquestra de la Lira Saguntina, així com del virtuosisme del jove pianista Mario Mora. A més, com és habitual, la qualitat definirà aquest concert en el qual s'interpretaràn obres mítiques de Mozart".
 
L'Orquestra de la Lira Saguntina, dirigida per David Gomez Ramirez, interpretarà diverses peces de Mozart. En la primera part, els músics tocaran la Simfonia n º 29 en la major 201 (Allegro moderato, Andante, Menuetto-Trio i Allegro amb spirito) i, en la segona part, donaran vida al concert per a piano i orquestra núm. 9 en mi bemol major, K.271 (Allegro, Andantino i Rondo: Presto). El solista serà el virtuós pianista Mario Mora.