La delegació de Cultura estrena el divendres 16 de gener l'obra de teatre “Serenata per a un país sense serens”

L'obra de teatre de la Companyia Hongaresa es podrà gaudir en la Casa Municipal de Cultura a partir de les 22:30 hores

La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt estrena divendres que ve 16 de gener l'obra de teatre “Serenata per a un país sense serens” de la companyia Hongaresa. L'obra de teatre es podrà gaudir en la Casa Municipal de Cultura a partir de les 22:30 hores.

L'obra comença amb el funeral del president d'un equip de primera divisió, el Ràpid Sport Club, que mor d'una manera violenta després de la pallissa d'uns desconeguts, la seua segona esposa i el fill del seu primer matrimoni reben en una de les estades VIP de l'estadi les visites de diverses persones relacionades amb el difunt. Allí acudeixen, l'expresident de l'equip, el major rival en vida del difunt; la secretària, que pateix una espècie de bogeria lluïda; un home major, antic amic del president que va anar l'últim serè que va tenir la ciutat; i l'última aparició serà la de l'espectre del president.

La mare i el fill, interpretats per Lola López i Àngel Fígols, dialoguen amb una intèrpret de violoncel, Teresa Alamá, que encarnarà amb la seua música les paraules de l'expresident, la secretària, el serè i l'espectre.

La música està composta per Jesús Salvador Chapi i José Alamá Gil. El resultat serà un diàleg entre la paraula i la música del violoncel, la qual donarà veu a les rèpliques de la resta de personatges del repartiment. Cunillé i Zarzoso han escrit també els textos de les rèpliques d'aquests personatges, textos que constitueixen el material del com partiran els compositors per a crear la música.

L'escenografia representarà l'interior fred d'una estada VIP d'un modern estadi de futbol, representació de l'estètica del poder, blanca i de línies rectes, que subratllarà el distanciament existent entre els personatges, segons destaca la companyia.

El preu de les entrades és de 9 euros, l'obra s'interpretarà en castellà i és per a tots els públics.