La delegació de Cultura ofereix l'exposició “Arquitectures” del Grup Fotogràfic Arse

La mostra de fotografies sobre diferents edificacions podrà veure's en la Casa Municipal de Cultura de Port de Sagunt a partir d'aquest dimecres, 4 de febrer, a les 19 hores
Imagen 1Imagen 2

 
 
La regidora Maribel Sáez amb membres del Grup Fotogràfic Arse
 
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt oferirà l'exposició col·lectiva “Arquitectures” del Grup Fotogràfic Arse. La mostra podrà veure's en la Casa Municipal de Cultura de Port de Sagunt a partir d'aquest dimecres, 4 de febrer, a les 19 hores. Es compon d'imatges sobre diferents edificacions com a construccions històriques, gratacels o passarel·les, entre d’altres. 
 
La regidora de Cultura, Maribel Sáez, ha convidat “a tots els veïns i, especialment, als afeccionats a la fotografia a gaudir d'aquesta exposició que mostra imatges de gran bellesa i diferents estils i èpoques. És una col·lecció que ens acosta a diferents llocs del nostre país i de tot el món des de perspectives molt originals. Els autors de les instantànies pertanyen al Grup Fotogràfic Arse que, des de fa més de vint-i-cinc anys, conrea la gran afició que és la fotografia amb gran talent i dedicació”. 
 
Per la seua banda, l'actual president del Grup Fotogràfic Arse, Juan Higueras, ha destacat que es tracta de “una exposició amb una unitat temàtica, com el seu nom indica, sobre arquitectura de qualsevol tipus i lloc, en la qual cada fotògraf interpreta el tema segons la seua visió i apreciació sobre l'entorn que li atrau, bé per curiositat o per atractiu visual. La tècnica, l'acabat i el format han sigut de llibertat total perquè cada artista puga interpretar les seues imatges com millor crea convenient”.
 
El Grup Fotogràfic Arse es va fundar en 1983 i, en aquests moments, compta amb més de seixanta components. Durant tot l'any realitzen exposicions tant col·lectives com a individuals. A més, organitzen xarrades i conviden a reconeguts fotògrafs perquè impartisquen cursos o preparen mostres, entre altres activitats.
 
Els autors són: Amparo Gómez, Ángel Villalba, Antonio Hernández, Antonio Martínez, Azucena García, Begoña Cosín, Bernardo Carrió, Carmen Mas, David Piqueras, Eliseo Durbá, Emilio Rubio, Estrella Ruiz, Felipe Noguera, Fernando Cuenca, Francisco Jurado, José Francisco Lacoba, José María Fernández, Juan F. Higueras, Juan José Gallego, Juan María Rodríguez, Manel Channel, Manolo Moliner, Pere Peiró, Ramón Cormano y Salvador Moragón.
 
L'exposició, que forma part de la programació cultural d'hivern, podrà veure's del 4 al 27 de febrer de 2015, de dilluns a divendres, de 10 a 13 hores i de 16 a 21 hores.