La delegació de Cultura programa el “Concert de Cançó, Sarsuela i Òpera”

L'actuació tindrà lloc dijous que ve, 9 de juny, a partir de les 20 hores en l'Auditori Joaquín Rodrigo, i els diners recaptats es destinarà a la formació de les tres cantants 
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt programa el “Concert de Cançó, Sarsuela i Opera” en l'Auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt, que tindrà lloc aquest dijous, 9 de juny, a partir de les 20:00 hores. 
              
Les intèrprets seran tres joves sopranos, Carmen Boso, Marina Díaz i Cora Sánchez, alumnes totes elles del Conservatori Superior de Música de València. Totes elles estaran acompanyades al piano per Laila Barnat, juntes donaran vida a un ampli i variat repertori, compost per àries, romanzas, cançons i alguns dels duos més bells del gènere, de diferents èpoques i autors, com Mozart, Rossini, Debussy, Granados o Rodrigo. cal assenyalar, que els diners recaptats amb el donatiu de 5€, serà destinat a la formació acadèmica de les tres cantants. 

Laïla Barnat que acaba de finalitzar la seua formació en la National Opera Studio de Londres. Des de llavors treballa “freelance” com a pianista acompanyant, sent convidada regularment a prestigiosos programes i escoles com el Trinity Laban Conservatore of Music i la National Opera Studio a Londres, com coach de Francès en el Jette Parker Young Artisit Programme del Royal Opera House de Covent Garden, Londres. També és professora de repertori per a cantants en el Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València. 

Laïla ha sigut finalista del Concurs Internacional “Wigmore Hall International Song Competition” 2013 amb Gavan Ring (2nd premi), ha rebut el premi Roderick Brydon Memorial Trust para correpetidor i la beca de la “Fondation Safran pour la Musique” (’13), el primer premi Alasdair Graham i el tercer premi en el concurs Schumann dau per Julius Drake (’12 Royal College of Music). També ha sigut pianista en diversos concerts, concursos i festivals de França, a més de la creació de la companyia Jamelia, Música en Escena, amb la qual va estrenar diversos espectacles acompanyat amb música de cinema mut de Charles Chaplin i Buster Keaton, i la creació d'un espectacle músic-teatral amb música de Shubert i Liszt, juntament amb l'actriu Anaïs Duperrein. 

Carmen Bosó, soprano, va nàixer a València en 1996. La soprano comença els estudis musicals a l'edat de 16 anys, rebent classes de cant amb les sopranos Aurora Peña, Chantal Esteve, Marian Torres i Gloria Fabuel. Actualment estudia cant en el Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València amb la soprano Gloria Fabuel. També ha sigut finalista de concursos com “AÇÒ és música” de la SGAE, a més ha participat en produccions com: “Els ocells morts” en el Teatre Principal de València, amb la participació del ballet de la Generalitat, sota la direcció de Pilar Vañó i la sarsuela “Bohemis”, amb l'adreça de Ramón Ramírez. 

Marina Díaz, soprano, va nàixer a Sagunt en 1995. Marina comença els seus estudis musicals a l'edat de 4 anys, començant l'any 2009 els estudis de flauta travesera en el Conservatori Professional de Música Joaquín Rodrigo de Sagunt, cursant aquesta especialitat juntament a la de cant. Actualment estudia cant en el Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València amb la soprano Gloria Fabuel. També ha participat en el musical “I love music” al costat de l'Onda Big Bang, i en el musical “El Fantasma de l'Òpera”, amb la Banda de la Lira Saguntina, sota la direcció de Rafael Doménech. 

Cora Sánchez, soprano, va nàixer a Torrevella (Alacant) en 1996. La soprano comença els seus estudis musicals a l'edat de 3 anys en l'Escola Coral Municipal de Torrevella. A més ha participat en produccions com “La Bohème”, “La Cort de Faraó”, “La Revoltosa”, així com “El Duo de l'Africana”, situats tots en el Teatre Municipal de Torrevella. Recentment, ha realitzat el personatge de “Cecilia” en la sarsuela “Bohemis”, representada en l'auditori del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València, on estudia cant amb la soprano Gloria Fabuel. 

El programa és el següent:
L’AUDITORI J. RODRIGO DE SAGUNT 9-6-2016
PARTE PRIMERA: CANCIÓN Y ÓPERA
 

       Via resti servita                              LE NOZZE DI FIGARO                  W.A.MOZART
       Bel raggio lusinghier                       SEMIRAMIDE                                G.ROSSINI
       Bester Jüngling                               DER SCHAUSPIELDIREKTOR         W.A.MOZART
       Fantoches                                                                                       C.DEBUSSY
       Les Filles de Cadix                                                                            L. DELIBES
       Au bord de l’eau                                                                              G.FAURÉ
      Les oiseaux dans la charmille           LES CONTES DE HOFFMANN         J.OFFENBACH
      Barcarola                                       LES CONTES DE HOFFMANN         J.OFFENBACH
      Flower Duet                                    LAKMÉ                                         L.DELIBES

 

PARTE SEGUNDA: CANCIÓN Y ZARZUELA
La rosa y el sauce                                                                                         G.GUASTAVINO
       La canción al árbol del olvido                                                                         A.GINASTERA
       Mañanitas de San Juan                                                                                   J.GURIDI
       El majo discreto                                                                                             E.GRANADOS
       ¿De dónde venís, amore?                                                                                J.RODRIGO
       No lloréis, ojuelos                                                                                          E.GRANADOS
      La canción de la paloma            BARBERILLO DE LAVAPIÉS                                 F.A.BARBIERI
      Canción del arlequín                   LA GENERALA                                                A.VIVES
      En un país de fábula                   LA TABERNERA DEL PUERTO                           P.SOROZÁBAL

      Habanera                                      DON GIL DE ALCALÁ                                  M.P.MORENO

      Niñas que a vender flores           LOS DIAMANTES DE LA CORONA                    F.A.BARBIERI