La delegació de Cultura programa el concert de la Big Band de la UMP per al dissabte 13 de juny

El concert que tindrà lloc en el Teatre de Begoña començarà a partir de les 20 hores i l'entrada és gratuïta
Imagen 1Imagen 2
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt programa el concert de la Big Band de la Unión Musical Porteña per a dissabte que ve 13 de juny, a partir de les 20 hores, en el Teatre de Begoña.

La regidora delegada de Cultura en funcions, Maribel Sáez, ha convidat als ciutadans a gaudir de forma gratuïta de “la qualitat que defineix sempre les actuacions de la Unión Musical Porteña. En aquesta ocasió serà Big Band la que ens delectarà amb la seua interpretació, la seua posada en escena i la seua capacitat d'innovació”.

La banda, dirigida per Pascual Trenco San Gregorio, delectarà als presents amb estils tan variats com el latin-jazz, la samba, el bolero i la bossa nova. Més concretament interpretaran el següent repertori:Sandunga” de Arturo Sandoval, “Beautiful flower” de Albert Alva, “Samba de una sola nota” de Antonio Carlos Jobim, “Entrega” de Víctor Mendoza, “Santana” con arreglos de Giancarlos Gazzani, “La chica de Ipanema” de Antonio Carlos Jobim, “Sabor a mi” de Álvaro Carrillo, “Solamente una vez” de Agustín Lara, “Spain” de Chick Corea y “Caravan” de Duke Ellington, Irving Mills y Juan Tizol.