La delegació de Cultura programa l'exposició de pintura “Interiors” d'Alexis Hernández en la Casa Municipal de Cultura

L'exposició podrà veure's des de demà, a partir de les 19 hores, fins al pròxim 26 de juny
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt inaugura demà l'exposició de pintura “Interiors” d'Alexis Hernández Díaz, a partir de les 19 hores, en la Casa Municipal de Cultura de Port de Sagunt. 

L'exposició, que podrà gaudir-se fins al pròxim 26 de juny, es comprèn d'olis sobre tela i dibuixos a carbó sobre paper de mitjà i gran format els temes del qual es basen en interiors de fusteries en general on trobem espais tancats, d'un o dos nivells de profunditat, i on es mostren els objectes amb una disposició que suggereix composicions d'una gran riquesa formal i que són, basant-se en enquadraments previs, la font inicial d'aquest projecte.

“Interiors” és un projecte artístic la idea principal del qual és treballar en una síntesi de la forma sobre la base del plànol com a element gràfic principal. Aquest concepte es veu en el procés d'abstracció geomètrica que té lloc gradualment en el conjunt de l'obra, des de les postures inicials més properes al realisme fotogràfic, fins a aconseguir un caràcter més sintètic i més abstracte. L'abstracció està constituïda per la simplicitat que atorguen les formes geomètriques que s'empren. A açò cal afegir l'ús del collage en els dibuixos que té un clar sentit expressiu que al·ludeixen a fragments de la vida quotidiana, segons s'explica en el tríptic de l'exposició.

L'autor d'aquestes obres, Alexis Hernández Díaz, és llicenciat en Belles arts per la Universitat Politècnica de València i expressa la raó/emoció mitjançant l'ús de la tècnica del collage amb la intenció d'accentuar el contrast conceptual i restar rigidesa a la geomètrica.