La delegació de Cultura programa l'obra de teatre “Cynomya Mortuorum”

La representació tindrà lloc divendres que ve 20, a partir de les 20.30 hores, en la Casa Municipal de Cultura
Imagen 1
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt programa l'obra de teatre “Cynomya Mortuorum” escrita i dirigida per Marcos Villaplana i produïda per la companyia saguntina Ars Dementia Teatro A.C. La representació tindrà lloc divendres que ve 20, a partir de les 20.30 hores, en la Casa Municipal de Cultura.

L'obra reflecteix en un futur molt pròxim els efectes de la Gran Crisi han deixat una població absolutament empobrida, mentre una empresa obté grans beneficis amb la venda d'un potent cosmètic. Una nova treballadora arriba a aquesta empresa. La necessitat econòmica obliga als treballadors a suportar les condicions abusives que els imposen, fins que una d'elles descobreix un terrible secret que els afecta a tots.

Tal com s'explica en el programa, “Cynomya Mortuorum” és un malson. Un futur desolador, o la desoladora absència de futur. Un pantà putrefacte ple d'il·lusions i somnis truncats. Una espiral de decadència física, moral, social i política. Un sistema depredador que fomenta el canibalisme, i atorgar èxit i prestigi a les mandíbules més voraces. Un bulliment fètid al que un acaba per acostumar-se. O no.

Els personatges estaran interpretats per Olga Tarrazón, Toni Martínez, Ester Chicharro, Luis Cabanyes, Amparo Ortizá, Txema Campos i José Manuel Tarazona.