La delegació de Cultura programa l'obra “Zambra de l'Esperança” de la companyia local Nebel Teatre

La representació tindrà lloc el divendres 24 d'abril a partir de les 22.30 hores en la Casa Municipal de Cultura
Imagen 1Imagen 2
La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt, la regidora delegada del qual és Maribel Sáez, ha programat l'obra “Zambra de l'Esperança” de la companyia Nebel Teatre per a divendres que ve 24 d'abril a partir de les 22.30 hores. La representació, que tindrà lloc en la Casa Municipal de la Cultura, es basa en els textos de la filosofa María Zambrano i estarà interpretada per Nadia García i dirigida per Eva García.

L'obra es basa en els textos de María Zambrano, una filòsofa, intel·lectual que va brillar amb llum pròpia en els anys trenta a Espanya. Una veu singular en la filosofia europea, admirada per Cioran. Exiliada a París i a Roma, va ser reconeguda molt més fóra que dins. El seu pensament estava basat en la raó poètica, un concepte inventat per ella.
La companyia local Nebel Teatre realitzarà un homenatge a la filosofa María Zambrano, amb una composició sobre els seus textos a càrrec de la directora de l'obra, Eva García. 

La representació serà en castellà i per a tots els públics. El preu de l'entrada és de 6 euros i gratuïta per als abonats.