La delegació de Formació i Ocupació programa un curs gratuït de neteja per a aturats amb discapacitat que obtindran qualificació professional

El curs donarà començament aquest pròxim divendres, 30 de gener, i encara compta amb places vacants. Els interessats hauran d'apuntar-se ja en l'edifici de Formació i Ocupació que hi ha en el Centre Cívic
Imagen 1
La delegació de Formació i Ocupació de l'Ajuntament de Sagunt, en col·laboració amb FOREM-PV, posa en marxa el curs gratuït de “Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals” destinat a persones aturades amb discapacitat, que obtindran una qualificació professional. El curs donarà començament aquest pròxim divendres, 30 de gener, i encara compta amb diverses places vacants per a l'alumnat que estiga interessat, que haurà d'apuntar-se ja en l'edifici de Formació i Ocupació que hi ha en el Centre Cívic. 

La delegada de Formació i Ocupació, Maribel Sáez, ha assenyalat: “Des del departament municipal som conscients de la necessitat d'oferir accions formatives que faciliten la inserció laboral dels col·lectius que troben més dificultats per a trobar ocupació”.

Entre els requisits per a assistir al curs, les persones interessades, a més d'estar aturades, han de tenir reconeguda discapacitat intel·lectual igual o superior al 33% o una discapacitat física o sensorial igual o superior al 65%. El termini per a inscriure's finalitza el dimecres, 4 de febrer.

L'objectiu d'aquest curs és formar a persones en les tasques de neteja i manteniment de superfícies i mobiliari en edificis i locals. Per això, se seleccionaran les tècniques, útils, productes i màquines per a garantir la higienización, conservació i manteniment.

Aquesta acció formativa s'impartirà de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, en les instal·lacions que té FOREM-PV en el barri de Baladre. La durada del curs serà de 230 hores i aquells que ho superen obtindran una qualificació professional.