La delegació de Joventut celebra el Dia de la Música este cap de setmana amb cinema i un concert

Les iniciatives lúdiques i culturals que s'han preparat tindran lloc en el Casal Jove de Port de Sagunt
Imagen 1
La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt celebra el Dia de la Música este cap de setmana amb l'organització d'una projecció cinematogràfica i un concert que tindran lloc en el Casal Jove de Port de Sagunt 
 
El divendres, 19 de juny, a les 19 hores, es projectarà la pel·lícula Whiplash. El film explica la història d'Andrew Neiman (Milers Teller), un jove baterista de jazz, que té com a somni triomfar en l'elitista Conservatori de Música de la Costa Est. Marcat pel fracàs de la carrera literària del seu pare, Andrew alberga somnis de grandesa. Terence Fletcher (J.K. Simmons), un professor conegut tant pel seu talent com pels seus estrictes mètodes d'ensenyament, dirigeix el millor conjunt de jazz del Conservatori. Quan Fletcher tria a Andrew per a formar part del conjunt musical que dirigeix, canvia per sempre la vida del jove. 
 
El dissabte, 20 de juny, a les 20 hores, actuaran els grups Pecker i Candela y Los supremos. Pecker és un projecte musical de l'aragonès Raúl Usieto que, emmarcat dins de la música pop, s'acosta en els seus discos al funk, house, hip-hop, swing, drum and bass o al 2 step. Ha publicat els seus discos a Espanya, Estats Units i bona part de Llatinoamèrica, rebent molt bones crítiques en la premsa especialitzada. Al febrer de 2010 va rebre el premi Al Millor Solista Aragonés en els Premis de la Música Aragonesa, i en 2011 va tornar a arreplegar el mateix guardó per segon any consecutiu, llevant el premi a Enrique Bunbury i Rapsusklei, que estaven nominats també en esta categoria. Per la seua banda, Candela i els Suprems és un grup de minipop i indie per a xiquets que promet molta diversió.
 
Cal destacar que estes activitats són gratuïtes.