La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt organitza dos tallers sobre xarxes socials

Els tallers porten per títol “Mesura la teua vulnerabilitat” i “Xarxes i privadesa, la lletra xicoteta…”
Imagen 1
La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt, conscient de la preocupació de les famílies per la seguretat en les xarxes socials, ha organitzat dos tallers dirigits de manera conjunta a pares, mares i joves. L'objectiu és oferir eines de prevenció que ens ajuden a evitar situacions complexes i delicades, tot açò dins del Programa Argos, una nova iniciativa de la regidoria que tracta de fer front, principalment, al ciberassetjament i als problemes de seguretat online en internet i en les xarxes socials, segons explica el delegat de Joventut, Guillermo Sampedro. 
 
Els tallers són gratuïts i s'impartiran en el Casal Jove del Port de Sagunt. El primer d'ells tindrà lloc el dissabte, 11 de juny, de 18 a 20 hores, porta el títol de "Mesura la teua vulnerabilitat" i va dirigit a pares, mares i fills d'entre 11 i 16 anys. El taller té l'objectiu d'ensenyar a configurar el mòbil de manera segura per a evitar problemes de seguretat i garantir la protecció i el dret a la intimitat de les persones. Serà impartit per Jorge Bono, expert en gestió de xarxes. Les inscripcions per a matricular-se en aquest taller gratuït acaben el 8 de juny.
 
El segon taller té com a títol "Xarxes i privadesa, la lletra xicoteta..." i versa sobre consells per a reforçar la privadesa dels menors en els seus perfils de xarxes i la importància de protegir adequadament les seues dades personals en la xarxa. Va dirigit a pares i fills d'entre 11 i 16 anys, tindrà lloc el dissabte, 18 de juny, de 18 a 20 hores i també serà impartit pel professor Jorge Bono. Les inscripcions d'aquest segon taller són fins al 16 de juny.