La delegació de Joventut ha preparat una gran oferta d'oci per al cap de setmana vinent en el Casal Jove

Els joves podran gaudir d'una àmplia oferta d'activitats entre les quals destaquen un concert en directe, cinema, i tallers
Imagen 1Imagen 2
 
La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt ha preparat una gran varietat d'activitats d'oci per al cap de setmana vinent en el Casal Jove. Els joves d'entre 12 i 17 anys podran gaudir de música en directe amb el concert de “Niña Mala”, del Cinema Club del Casal en el qual es projectarà la pel·lícula “Across the universe” i de tallers i jocs de Lluna Plena i Lluna Espai. A més és l'últim cap de setmana en el qual es podrà gaudir de l'exposició fotogràfica del Grup Arse Rock & Film Roll.

La regidora delegada de Joventut, Davinia Bono, ha convidat “als joves de la localitat al fet que gaudisquen de totes les activitats que hem preparat des del departament municipal. Com sempre, intentem adaptar-nos a tots els gustos programant iniciatives lúdiques i formatives que tenen a veure amb la música, el cinema o l'art”.

Les activitats lúdiques preparades per a aquest cap de setmana estan dins del programa Lluna Plena, projecte d'oci alternatiu per a joves. El 30 de Gener a partir de les 17:30 hores començarà amb la recepció i inscripció a les activitats, entre les quals destaquen un torneig de FIFA, futbolí, jocs de taula, ping pong, just danse i futbol bambolla que és una activitat d'oci pionera a Espanya, que consisteix a jugar a futbol dins d'una bambolla de plàstic. El 31 de gener els joves podran seguir gaudint de moltes d'aquestes activitats en Lluna Espai.

El divendres 30 de gener a partir de les 19 hores en el Casal Jove està programada la projecció de la pel·lícula “Across the universe” dins del Cinema Club del Casal. La pel·lícula, és un musical del 2007, basat en els anys '60 a Estats Units i en la música de la banda britànica The Beatles.

El dissabte 31, està programada l'actuació en directe del grup valencià “Niña Mala” que tindrà lloc a partir de les 19 hores en el Casal Jove.

Finalment, es podrà gaudir fins a aquest cap de setmana de l'exposició del Grup Arse Rock & Film Roll, que està formada per un conjunt de fotografies dels concerts que s'han realitzat en el Casal Jove.