La delegació de Joventut ofereix invitacions amb descompte per a veure la premier de Star Wars aquest dijous

A més, el dissabte tindrà lloc la presentació del llibre Star Wars: Memòries d'una galàxia molt llunyana en el Casal Jove del Port de Sagunt
Imagen 1
 
La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt ofereix invitacions amb descompte per a veure la premier de la nova pel·lícula de la saga Star Wars, El despertar de la força aquest dijous, 17 de desembre, a les 24 hores, en el cinema Alucine del Port de Sagunt. A més, el dissabte, 19 de desembre, a les 19.30 hores, tindrà lloc la presentació del llibre Star Wars: Memòries d'una galàxia molt llunyana en el Casal Jove del Port de Sagunt. 
 
El regidor de Joventut, Guillermo Sampedro, ha assenyalat: “El poder de la força és molt important en el nostre municipi, per això hem organitzat estos dos actes relacionats amb la pel·lícula Star Wars”. 
 
El descompte de les invitacions consisteix a poder veure la pel·lícula al preu del dia de l'espectador en l’Alucine. Es podran reservar cridant al telèfon 96 268 34 39 abans del dijous, 17 de desembre, a les 13 hores.
 

Cal destacar que en l'acte de presentació del llibre estarà l'autor, Pau Gómez, i el regidor de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt, Guillermo Sampedro. El llibre compta amb pròleg de Guillermo del Toro i epíleg de Juan Carlos Fresnadillo, entre altres col·laboracions.