La delegació de Joventut organitza diverses activitats d'oci en el Casal Jove

El cinema serà el plat estela d'aquest cap de setmana amb projeccions, exposicions i festival de curtmetratges

 

 

L'Ajuntament de Sagunt, per mitjà de la delegació de Joventut, ha programat per a aquesta setmana diverses activitats d'oci en el Casal Jove (C/ Vent de Marinada s/n) l'element comú de la qual és el cinema.
 
El divendres 4 i el dissabte 5 a partir de les 19.00 hores els assistents al Casal Jove podran gaudir de la projecció de fins a 16 curtmetratges que formen part del projecte “CortoEspaña”. Es tracta d'una iniciativa sorgida per a l'exhibició i promoció del curtmetratge en el nostre país. El seu objectiu és fer que el format curt ocupe la posició rellevant que li correspon dins del panorama audiovisual. “CortoEspaña” realitza més de 150 esdeveniments a l'any que fan arribar el curtmetratge per tota la geografia espanyola.
 
A més, el dissabte 5 al matí, a les 11.30 hores, es projecta la pel·lícula Home, dirigida sobretot cap als més xicotets. El protagonista de la història, l'alienígena més irritantemente optimista de la galàxia, es veu forçat a formar equip amb una xica adolescent molt testaruda mentre tracta de fugir de la seua pròpia raça.
 
Finalment, durant aquest cap de setmana continuen les activitats relacionades amb el Novembre Negre. En aquesta ocasió, el públic podrà gaudir de dues exposicions relacionades amb el cinema negre. En primer lloc, en la sala d'exposicions del Casal Jove, estarà “Bugas, Jaco i Porros: el cince quinqui espanyol”; en segon lloc, en el passadís aulari del Casal estarà l'exposició “Ezequiel 25:17 i el senyor llop: vint anys i un dia de Pulp Fiction”. Ambdues exhibicions estaran obertes al públic fins al 5 de desembre.
 
Es recorda a tots els interessats que les activitats són completament gratuïtes.