La delegació de Joventut organitza diverses activitats d'oci i temps lliure

Entre elles, una exposició, cinema, contacontes i fins i tot música en directe
Imagen 1
La delegació de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt ha organitzat per a aquesta setmana diverses activitats d'oci i temps lliure destinades als joves de la localitat, entre elles una exposició, cinema, contacontes i fins i tot música en directe.
 
El divendres, 23 d'octubre, a les 19 hores, els afeccionats al cinema podran gaudir de la pel·lícula “Timbuktu” en el Casal Jove del Port de Sagunt. És un film dramàtic de 2014 dirigit per Abderrahmane Sissako. Va ser nominat a la Palma d'Or del Festival de Cannes i va guanyar el Premi del Jurat Ecumènic i el François Chalais. També va ser nominada a la 87ª edició dels Premis Óscar a la Millor Pel·lícula de Parla No Anglesa. La pel·lícula està ambientada en Timbuktu durant la Guerra de Mali, quan un grup terrorista va ocupar el territori nord-maliense. La producció està lleugerament basada en els successos de 2012, quan una parella no casada va ser lapidada en Aguelhok. 
 
El dissabte, 24 d'octubre, s'han programat dues sessions de contacontes infantils, una a les 17.30 hores, per a menors de dos a tres anys, i altra a les 18.30 hores, per a xicotets de quatre a sis anys. La companyia La Lianta Teatre ha preparat una activitat per a bebès, en la qual estaran presents els colors de la tardor, les seues olors, textures i sons. En definitiva, tot un món de sensacions que convida als xiquets i xiquetes a deixar fluir la seua imaginació i creativitat. 
 
El dissabte, a les 19 hores, el Casal Jove també acollirà el concert del músic del Port de Sagunt Alberto Montero, que presentarà el seu nou disc Arco Mediterráneo. L'entrada serà gratuïta.
 
Fins al pròxim 30 d'octubre podrà veure's l'exposició “El treball de la lactància naturalment” de la fotògrafa Mery Alin Núñez Thomann. 
 
Quant als tallers, la inscripció podrà fer-se a partir del 19 d'octubre fins a tres dies abans del començament de cada taller. Els tallers que s'han preparat són els següents: 
 
Xiquets
 
-“Màgia junior, il·lusionisme per a impressionar a família i amics”. Els dissabtes d'11 a 13 h. Del 7 al 28 de novembre. Preu: 16 euros. 
-“Receptes amb carabasses i ametles, veuràs com és molt fàcil”. Els dijous de 17:30 a 19:30 h. Del 5 al 26 de novembre. Preu: 16 euros. Destinat a xiquets de 7 a 11 anys.
-“Canta-anglés”. Els divendres de 18 a 20:30 h. Del 6 a 27 de novembre. Preu: 16 euros.
 
Joves de 12 a 18 anys
 
-“Aprèn tècniques d'estudi amb internet: Els millors recursos per a aprovar sense complicacions”. Els dimarts. Del 3 a 24 de novembre i l'1 de desembre. De 18 a 20 h. Gratis. 
-Lluna Esplai. Els dissabtes a partir de les 18 h.
-Màgia de tu a tu… il·lusionisme. Els dies 7 i 21 de novembre. Gratis
-Entrepans boníssims i fàcils de fer. Els dies 14 i 28 de novembre. Gratis. 
 
Joves a partir de 18 anys
 
-“Cuina natural i de mercat”. Els dissabtes. Del 7 a 28 de novembre. D'11 a 13:30 h. Preu: 16 euros.
-“Troba treball amb internet”. Els dijous. De 18 a 20:30 h. Gratis.